İzmir Dikili Avlancak Yer !

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında deanwincestr tarafından paylaşıldı.

1. deanwincestr

deanwincestr Sipahi

Arkadaşlar Deniz Balıkçılığına Yeni Başladım Fakat Avlancak Yer Bilmiyorum :( cyrr bana güzel at çek yapıla bilecek bir yer söylermisiniz daha önce aynıu böyle bir konu açtım kimse ilgilenedi hiçmi kimse yok izmirli :(

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Böyle sorular sorarsanız kimse ilgilenmez. :D

Kimse size nokta olarak avlağını veya avlandığı yerleri tarif etmez. Bence de etmemeli, hele ki genelin görebileceği şekilde.

Size yer tarif etmektense, Dikili profili çizmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Atçek genelde nerelerde yapılır?

Liman içleri, mendirek uçlarında, akarsu ağızlarında ve dalgalı sahillerde.

Dikili'ye bakınca, liman içinde atçek yapmanız çok zor. tekne yoğunluğu ve ipleri buna imkan vermez. Mendirek ucunda limanın girişini deneyebilirsiniz.

Akarsulara bakınca, dikili içindeki akarlar oldukça küçüktür, hatta yazın kuruma noktasına gelirler, derinlik çoğunda sahte yüzdürecek kadar değildir.

En azından gagalı sahtelerde performans vermez.

Dikili'de bana göre en performanslı zaman güneybatı rüzgarında sahilde yürüye yürüye yapılan atçek olacaktır muhtemelen.

İrice, ağır, atış erimi çok iyi bir sahteye ihtiyacınız var bu noktada. :)

Ayrıca Güneybatı rüzgarı sezonda 5-6 kere olur ve 30 kişi dener 2 kişi yakalar.
    Şansınız bol olsun.

3. volkanules

volkanules Volkan

Favori Kamış:
    Yashino
    Favori Makine:
    mitchell
    En İyi Avı:
    4.300 Eşkina
    dikili dedinmi ben sana yardım ederim at çek için istanbuldan dikiliye gidiyoruz çok verimli bir mera biliyorum bademli köyünde bana özelden telefonunu ver ben sana yeri tarif edeyim bu mevsimde paşa dolu

4. deanwincestr

deanwincestr Sipahi

özel msj kullanılamıyor 05436250045 ismim mustafa

5. mete128

mete128 mete

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    3 kilo istavrit:)
    selamlar.. dikili de ben bu yaz olacağım beraber avlanacağım arkadaşlar abiler arıyorum mendireeğin ucunda veya sahilde baya denedim ama olmuyor kafes aldım pek verimli yakalayamadım.. sülinezle deniyorum ama küçük balıklar hemen yiyor yemi adiler:) dikili de yaz aylarında yanıma arkadaş olabilecek olan varsa telefonum 05343042345