İzmir' e yakın Beldelerde kıyı balıkçılığı nereden yapabilirim?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında meret tarafından paylaşıldı.

1. meret

meret Mete

Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba ;
    Siteye yeni üye oldum. Ben olta takımları alıp İzmir'e yakın (Urla,Mordoğan,ÇAndarlı) gibi beldelere gidip akşamdan sabaha avlanabileceğim, denize girebileceğim, pansiyon fiyatları ucuz bir yer arıyorum. en önemli durum tabii ki avın bereketli geçmesi. Önerilerinizi bekliyorum.

2. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    acemi şansı 3,5Kg Çipura;Karaburun/Çeşme
    Seferihisar-Gümüldür tarafına geçersen bir kaç tane azmak var.Av verdiğini biliyorum.Pansiyonlarda bol miktarda var.
    Foça tarafında ise tekneyle açılırsan balık alırsın.
    Ama mordoğan tarafının pansiyon durumunu bilmiyorum.Oralarda genellikle yazlık siteler var.Bende Balıklıova'nın oradan sol yapıp Karareis tarafına yazlığa gidiyorum.Ildırı tarafına geçersen bazen kıyıdan ama genelde tekne ile açıktan çupra ve mercan yapıyor.En azından 2 yıl öncesine kadar yapıyordu.:)
    işten güçten geçen yıl gidemedim.

3. Myrina

Myrina Okan GÜNER

Favori Kamış:
    Kıyı Balıkçılığı
    En İyi Avı:
    Levrek 500 Gr.
    Çandarlı tarafına gelmeyi düşünme derim.Liman yapımı nedeniyle çok gürültü yapıp balıkları kaçırdılar.Denize girmek için güzel fakat verim alamazsın.

4. aresSiya

aresSiya canfırat

evet arkadaşlar bende sizden yer tarifi istiyorum kıyıdan balık tutabileceğim nereler var ama tam yer tarifi olsun lütfen uzaklık yakınlık sorun değil teşekkürler..

5. tncr

tncr tuncer

güzelbahçe bu aralar verimli

6. Constantinee

Constantinee Ali

tekneyle gidilecek yer çok ama kıyı için bizde yer aramaktayız. bilen giden arkadaşlardan tavsiyeler bekliyoruz.

7. Ersan35

Ersan35 Ersan YILMAZ

Selam,

Tam yer tarifi istiyorsun birde... Oldu, yada soyle yapalim daha guzel olacak sen bulunacagin yeri soyle ve tutmak istediklerini biz gelip senin oltana takalim nasil olur ;) ?

Arkadaslar balik tutmak zevk isi oldugu kadar da emek isi lutfen bu kadar hazirci olmayin ve emek harcayin biraz. Forumda iyi kotu arkadaslar avlandiklari yerlerden bahsediyorlar kafaniza gore bir yer bulun olmadi degistirin emek harcayarak buldugunuz emin olun ki buradan verilenden daha zevkli olacaktir.

Haydi goreyim seni reeling hooked sen bu isi yaparsin..

Saygilar..

8. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Yaktığımız benzinin ettiğimiz masrafın haddi hesabı yok bu sevdada :) Bazen emeğimizin karşılığını aldık bazen yarının umutlarına kaldık. O yüzden hazıra konmamak araştırmak bu zevkin asıl amacıdır. Yorumunuza katılıyorum :)

9. YuKCeLL

YuKCeLL Yüksel

Favori Kamış:
    Shakespeare 3 Parça
    En İyi Avı:
    Levrek 0.4kg
    Avlak isteyene tepki, kabalık ancak bu kadar başarılı yapılır. Arkadaş siteye yeni üye olmuş, belki de bu işe yakın zaman içinde sevdalanmış; Saçma raconlarınızı bilmek zorunda değil.
    Teşvik edip yardımcı olacağınıza alaylı üsluplarınızla ancak kendinizi küçük düşürürsünüz. Yardımcı olmak isteyen belki arkadaş olmak isteyen bu arkadaşa özel mesaj ile net yer tarif eder, hatta davet eder. Küçük düşürmeye çalışır gibi davranmak ayıp olur.
    Bir gün sadece kendi keşfettiğinizi sandığınız avlakta bir başkasını, tek, genç ve acemi birini görünce Allah muhafaza fiziki saldırı da yapabilir bu zihniyetin uç noktası. Arkadaşlar sahiller, avlaklar tapulanamaz. Bu işi siz keşfetmediniz. Sizden önce de vardı, sizden sonra da olacak. Amatör ve zevk için yapılan bir işin şiddeti, rekabeti olmaz. Böyle olan da, yapan da bizden değildir.
    Avlak söylemek istemeyen yazmasın!