Merhaba arkadaşlar İzmir ekibi olarak buluşma günleri yapabiliriz birbirimizin bilgilerini bu konu başlığı altında değerlendirebiliriz saygılar..
bencede izmir haydı balık avı üyeleri olarak izmir ekıbımzı kurmaya davet edıyorum sızı ıyı sohbetler
buarda izmir çeşme altı urla avlakları şuan ıçın durum vahım balık yok kıyılarda balıkçılar sagolsun kökunu kurutmuşlar aglarla
Sanırım tüm İzmir kıyıları için aynı sorun var...Aslında çok değil şöyle bi 150-200 metre açılınca balık başlıyor ama kıyıya yanaşmıyor keratalar
buarda geçen hafta sonu sahılevleri teknelerın oldugu burundan oltamızı attık beklemedeyız birde ne görelim bir balıkçı teknesı kıyıya 15 20 mt bizimde karşımzda denıze ag atıyor gözlerime inanamadım bumudur yanı bizde zaten balık kıtlıgından gına gelmış balık bulmak ıçın türlü avlaklar gezerek hem maddı hemde manevı çaba sarf etmiş insanların önünde dalga geçer gıbı geçıyorlar bu bence yasak olması gerekır bu kadar terbıyesız ve art nıyetlı balıkçılar oldugu süreçte bizım balık tutma sevdamız hayalden öteye geçemez buarda balıkların neden kıyaya gelmedıgnı şimdi daha iyi anlıyorum aç gözlu balıkçılar yüzündenn
Benim anladığım neredeyse her yerde iyi kötü balık var ama İzmir bu sene tam bir kıtlık içinde..Durum felaket..Grup oluşturmak güzel bir fikirde oturup çay içeceksek sorun yok,çünkü balık avlayamayacağımız kesin )
Selamlar, ben aranıza yeni katıldım,adım Ozan, aynı dediğiniz gibi 4 haftadır çeşmealtı, urla, sahilevleri ni tarıyorum tık yok. Ne olacak bu işin sonu, gerçi çok yeniyim oltada ama ne biliyim sanki yokmuş gibi geliyor...
merhabalar, ben de 2-3 haftadır karareis koyuna gidiyorum ama sahilden tık yok. Charisma082 nin dediği olayı karareis te de yapmışlardı. sonradan şikayet edip kaldırttık. gözleri doymuyor insanlarımızın maalesef. iyi avlar,
vallaa ben cumartesi sahil evleri tarfında avlandım açılış kaya balıkları gün ortasında 2 ısparoz gün bitimne dogru 3 sarıgöz avladım sanrım biraz havaların ısınması gerekıyor ama izmir gerçekten bu yıl çok verımsız kıyı avlakları olarak yada nasıp kısmet ışı dıyorum
Pazar günü çeşme ılıca kıyıdan 7 çipura 1 karagöz 3 mercan çektim.Doğru yem , doğru iğne , doğru yer.Urla ölü.kıyıya paralel ve çok yakın ağ atıyorlar.Çok kötü birşey.Sahil evleri beton duvar şerit üstü çok iyi . hemen vuruyor iri balıklar ama 4 takım kopardım.kayalara dolanıyor balıklar.şamandıra iş yapmıyor.en iyi yer çeşme-dalyan bence.
kalamar ve sübye akını var bence ilk avımı yaptım sübyeeeeeeee dandik olabilir ama sonuçta benim ilk tuttuğum av balığa benzemesede
herkese rastgele.. tekne ile her daim açılmak mümkün olmadığı için haftasonu akşamüstü veya sabah çok erken saatlerde kıyıdan balık alabileceğim yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba? foçaya ya da çeşmeye gitmeden kıyıdan nereden ve ne tip takımla avlanabileceğim konusunda değerli yardımlarınızı beklemekteyim nokta atışı yapmanıza gerek yok ) civarı söyleseniz yeter çok teşekkürler
Arkadaşlar Mordoğan Karaburun taraflarında yol üzerinde araç bırakmamaya özen gösterin, Hırsızlar kol geziyor. Aracımın camı kırılıp çantalarım çalındı. Güzel geçen avınız benimkisi gibi hüsranla son bulmasın. Camı kırıp basıp gitmeleri 10 sny. dikkat etmeniz dileği ile...
iki hafta önce Ildır'dan açıldık tekneyle çok bişey çıkmadı. Gelecek hafta başka yerler deneyeceğiz bakalım. Kıyıdan atacak bi yer bulabilirsek deneyeceğiz şansımızı durumu buradan bildiririm reeling
selamlar yasin kardeşim çok uzaklarda balık aramaya gerek yok sana nokta tarifi veriyorum konak vapur iskelesi sağ yanı sahildeki taş döküntüye birleşen beton üzeri kırmızı kurt tek çupra iğnesi 0,30 misna fır dödüsüz 10 gr gezer kurşun (kurşun iğneye kadar dayanıyor) yarım şar kiloluk çupralar gözümün önünde alındı pazar günü ama misine elde olacak akışta avlanmak laım midyeler kesiyor. karataş lisesi sahili,kordon başlangıcı çıkıntı, neredeyse sahil boyu bir sürü çupracı var bilginize.
Atıl abi yazdığın yerler yasak yerler abi. Bende hergün görüyorum 10 - 15 kişi vapur iskelesinin orada. Yasak var ama dinleyen yok.