izmir güzelbahçe

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında emor tarafından paylaşıldı.

1. emor

emor emre

Favori Makine:
    linealife all around kamış hyptoon 10 rulman makina
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    herkese iyi akşamlar,kısmetse hafta sonu güzelbahçeden tekne kiralamayı düşünüyoruz o bölgeden tekne ile avlanan arkadaşlarımız varsa hangi yemler iş yapar yakın zamanda giden varsa hangi balıklar yoğunluktadır bilen arkadaşlarım veya abilerim varsa yardım bekliyorum herkese ii avlar.

2. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Merhaba,
    O civarda her türlü yem iş yapar, sülünez mamun boru kurdu v.s. ... ama harami balık sayısı çok fazla bu sebep kalamar, madya gibi sert yemlere yönelirseniz yem değiştirme sıklığını azaltmış olursunuz. Bereketli avlar dilerim. :)

3. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    eyw. hocam muhakkak 4 çeşit yem alıyoruz yanımıza boru kurdu sülünez yengeç kesin birde dediğin gibi madya alabiliriz pek sevmesemde:)

4. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Vallaha açık konuşayım ben hiç kullanmadım o yemi, sık sık yem değiştirmeyi tercih ederim. bu hafta o civardaydım bende bikaç balık aldım ama kayda değer bişi yapamadım pek. Yengeçin yüzüne hiç bakan olmadı... Raporunuzu merakla bekliyorum, saygılar. :)

5. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    saol hocam bakalım hayırlısı artık başka gidenler varsa yakın zamanda bilgi verirler:)

6. Aydın35

Aydın35 Aydın Aydoğdu

Bence sülünes gümüş hamsi,mamun ve sardalya işinizi görecektir.Şu sıralarda bu bölgede uskumru,kolyoz çıkmaya başlamıştır çaparinizi almadan sakın gitmeyin.Geçen hafta gittiğimde uskumru ve kolyoz yönünden pek randıman alamasakta kupes in belini kırdık diyebilirim çaparilerde 4-5 adet kupes görmek olası bir durum ama tam olarak gideceğiniz yer önemli.(gümüş hamsi bu zamanlarda pek bulunmuyor eğer g.bahçe 2. liman girişine gelmeden önce beren balık evine uğruyabilirseniz yarım kilo dondurulmuşunu 5 tl den temin edebilirsiniz.)(ayrıca tekne olayı içinde yardımcı olabilirim telefon numarası hakkında.)

Son düzenleme: 20 Haziran 2010
  7. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    dediklerini dikkate alıcam hocam nerde avlancağımızı bende bilmiyorum ilk çıkışım olucak ordan mercanın çok olduğu bi bölgeden bahsetmişlerdi bende bilmiyorum ama kaptan biliyordur diye ona güveniyorum tabi giderken sırtı çekicem ama yeni bi sahte almak istiyorum onuda düşünüyorum ne renk hangi balık olsun diye bakalım artık hocam kısmetimiz neymiş...

8. Aydın35

Aydın35 Aydın Aydoğdu

vallaha kardeşim sırtıdan pek anlamam ama geçen hafta balık çok iştahsızdı.mercan sülünes ve mamunu sever.uskumru ve kolyozda sardalya ve hamsiye bayılır yengeç ve boru kurdu alıpta boşa para verme derim gerçi ben geçen hafta 30 liralık gümüş hamsiyi denize mazmoz yapmak zorunda kladım onuda söyliyim bence hamside gereksiz sülünes favori öyleki avın yarısını tamamladığımda elimdeki sülünes bitmişti bunu diyim sana.

9. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    dostum biz 4-5 kişi 200-250 sülünez 4-5 paket boru kurdu ve 20-30 yengeçle çıkıyoruz genelde diğer bölgelerden dediğine göre yengeç denemeyip yerine hamsi v.s alıcam inşallah güzel av olur dostum bende burdan raporla bilgi veririm durumla ilgili;)

10. Aydın35

Aydın35 Aydın Aydoğdu

Sana şimdiden rastgelsin kardeşim hadi hayırlısı bekliyoruz raporunu inşallah bol nasipli bir av yaparsın.

11. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    saol dostum hepimize ii avlar.:)

12. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    Güzelbahçeden 10 larca tekne ile balığa çıkmış biri olarak benim tavsiyem boru kurdu.sülüneste iş yapar ama boru kurdu bi farklı oluyor.

Size tavsiyem alman adası arkasına gitmeniz.kaptanınız mutlaka bilir orada dipte kayalık alan var.mükemmel mırmır ve çipura yapıyor.100 lük kurşun kullanmanızı tavsiye ederim.olta dibe gelene kadar ufak balıklara meze oluyor çoğunlukla.gopezide iri oluyor oraların.sürüsüne denk geldinizmi çok keyifli oluyor :)..rastgele

13. emor

emor emre

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 kg mırmır
    saolasın hocam cvp için:)

14. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Evet bu ara , az da olsa , lidaki ve kolyoz var gopez de.
    denildiği gibi alman adasının altından ,mamunla beş lidaki ,hamsiyle orta sudan iki kolyoz aldık ,pita fenerinin etrafına da bakın ,özellikle sabah çok erken orada olun ,tek, tük kalamarda çıkıyor.