izmir haydi balığa...

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında turkport tarafından paylaşıldı.

1. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    izmirli arkadaslar sitemizde uzun zamandan buyana bölgesel olarak büyük bir sessizlik sözkonusu bunu benim gibi hepiniz görüyorsunuz ben bu sessizliği bozma adına bu hafta sonu hava mualefetide olmadığı taktirde küçük bir balık keyfi yapalım derim 3-5 kişilik bir kadro başlangıc için yeterli olabilir ...pazar günü için varım diyenler buyursun çeşme,alacatı,k.burun,urla.....vs secim ortak olsun

2. KOZANDAGI

KOZANDAGI Ahmet

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Levrek(400gr) :-( (foça balık halinden)
    Çeşme ılıca, Eski/Yeni Foça, Çandarlıda kaç defa donduk ama sadece balık besledik. Bundan sonra moralim bozulmasın diye akvaryum götürüp onun içine olta atacam.

3. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    ahmet abi deme ama böyle :)sende bilirsinki bu balık tutkusu (illeti) gönül nasip ve inanç üçleminden oluşur gel biz kıralım bu tekdüzenliği mercanlarımıza çipuralarımıza kavuşalım (bak okurken bilem ağzın sulandı yalan deme görüyom wallah ) :D :D :D

4. KOZANDAGI

KOZANDAGI Ahmet

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :) Valla Cts günü bir arkadaşla Güzelbahçeyi deneyecem.
    :) Ama havalar ısınsın söz Çeşmeyi deneyecem.
    :) Özellikle Orhan abinin av raporlarını okuyup okuyup yutkunuyorum walla:-d

5. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    peki amet abicim şimdiden size rastgele
    ben haftalardır kıyıdan atmaktan sıkıldığım için bu hafta tekne ile cıkasım var
    ama havalar ısınınca yaparız bi atraksyon :))))

6. cetinsoft

cetinsoft Osman

En İyi Avı:
    1200 gr levrek (46 cm)
    Ahmet bey, Güzelbahçede ikamet eden biri olarak haftasonu güzel bir gün geçireceğinizi söyleyebilirim. Zira, ıslah derelerinin yağmur sularını taşıdığı şu günlerde, derelerin denize açıldıkları noktalarda balıkçıllar ziyafet çekiyorlar. gözle görülür akıntı karşıtı kefaller cirit atıyorlar... Bu özel bilgidir her yerde paylaşmayınız :p ...

7. KOZANDAGI

KOZANDAGI Ahmet

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Valla ben de izmir ekibinin havalar ısınınca yapacagı etkinliği bekliyordum.İyi olur tekneyle de.

Güzelbahçe hakkında verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim, inşallah bu sefer şeytanın bacagını kırarım

8. ismailoglu

ismailoglu İSMAİL

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    50 PARÇA 400 GR LEVREK
    herkese selamlar
    uzun zamanlardır işlerin yoğunluğu nedeni ile yurtdışındaydım ve forumla fazla ilgilenemedim.bunun için tüm arkadaşlarımdan özür dilerim.ama artık geldim ve gelir gelmez organizasyona girdim.hemen 20 kişilik bir tekne ayarlayıp adamlarıda tamamladıktan sonra ( şuan full dolu ) cumartesi günü foçaya gitmeye karar verdim.bakalım av raporumuz nasıl olacak.şimdiden merak ediyorum.
    izmir içinde organizasyon yapan arkadaşlar olursa banada haber vermeyi unutmayın.
    hepinizi saygı ile selamlıyorum