merhaba arkadaşlar, adım orhan, 32 yaşındayım. yaklaşık iki yıldır hemen hemen her hafta sonu (genellikle cumartesi) kıyıdan balık avlıyorum. bazen çeşme, bazen foça, bazen narlıdere, bazende seferihisar... balık avına çoğu kez arkadaşlarımla çıkıyorum ama arkadaşlarımı balığa çıkmak için ikna etmek bazen diğer herşeyden daha zor oluyor (insanın içinde olacak derler ya). acaba benim durumumda olan başka balık sevdalıları var mıdır? bunu öğrenmenin en iyi yoluda sanırım "İzmir İçin Balık Avı Arkadaşlığı" başlığına gelecek yanıtlar olacak. eğer sende izmir'deysen, hafta sonu balığa gitmek istiyorsan ama seninle gelecek arkadaş bulamadıysan (bulamıyorsak), tanışalım üç, beş, on, arkadaş olalım... hep birlikte gidelim...
orhan abi aynen haklısın insanın içinde olacak balık öle bişe ki kırkgün gidersin boş dönersin bi gün gideerin dolu dönersen bu böle bişe
Orhan bey aramıza hoş geldiniz balık avı arkadaşınız bulursunuz umarım en kısa zamanda , keyifli paylaşımlar.
merhaba gürcan, özdere ye geçen hafta gelmiştik. yolum tekrar düşerse sana da haber veririm. teşekkürler