Merhaba site sakinleri, Kaç zamandır siteye girip, bu bölümde kıyı raporu var mı, kıyıdan balık var mı diye bakıp duruyor ama hiç bir şey göremiyordum. Kıyıdan avlanan arkadaşlara biraz olsun şevk vermek için bu pazar yaptığım kısa süreli İnciraltı avımdan bahsetmek isterim. 11:00 gibi başlayan avda yem olarak sülünez kullandım. Açıkçası çok fazla sağlam vuruş almadım ama olta sürekli yoklanıyordu. Av yerim türkmenoğlu nakliyatın tam karşısıydı. Geceden gelen bazı arkadaşlar vardı. Gece yanlarındaki biri bir kaba lidaki almış, kendileri de bir lidaki çekmişler. Ben oradayken de bir karagöz çektiler. Ne kadar karagöz limitlerin altında olduğunu hatırlatsam da yine de balığı alıkoydular. Diyecek bir şey yok. Aşağıdaki mırmırda tam "nerede bu balıklar" diye düşündüğüm bir zamanda saat 13:00 gibi oltama geldi. 400-450 gr kadar güzel bir mırmır. Benden 15-20 dakika sonrada yanımdaki arkadaşlarda 700 gr dan aşağı gelmeyecek bir mırmır daha çekti. Açıkçası onu fotoğraflamak aklıma gelmedi. Herkese bol bereketli avlar.
tebrikler abi bnde kıyıdan gtmeyi düşünüom ama sıcak ve olumlu hç bsy yazan yok beklemedeym snn anlıyacağn kışın kirişte yakaladk mırmır feci büyüklerdi sabrszlıkla eylül ayını bekliorum rasgele abii
Güzel kardeşim klavyen mi bozuk, 15 yaşında ergen gibi yazmışsın... Konuyu açan arkadaşım kusura bakma, seni de tebrik ederim...
tebrikler Tebrik ederim. Ben de narlıdere güzelbahçe inciraltı bölgelerinde mırmır için avlanıyorum. Fakat son iki gidişimde bir sonuç alamadım. Mırmır genellikle gece av olur. Ben genelde gece gidiyorum ve boru kurdu güzel av veriyor. Paylaşım için teşekkürler.
abi mırmır bundan sonra yavaş yavaş kıyı yapmaya başlar antalyada merak etme , en iyi eylül ekim kasım ayakkabı büyüklüğünde yakalarsın doğru yerde doğru zamanda dediğim gibi en verimli eylül ekim kasım bence ama üstadlar ne der bilemem