İzmir-İnciraltı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında unal0335 tarafından paylaşıldı.

1. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Merhaba abilerim kardeşlerim.. Cumartesi gecesi başlıkta görüldüğü gibi inciraltında nasibimi aramak için bulundum. İskele kapanmış bunuda öğrenmiş oldum. Güvenlikle konuşmama rağmen alamayacağını söyledikten sonra kız yurdu tarafında şansımı denedim.

Fakat tek bir canlı bile vurmadı. Bende bari yakala-bırak yapalım diye küçükyalının yolunu tuttum. 2-3 sağlam vuruş olmasına rağmen kayda değer bir şeyler gelmedi. Bende kısmet yokmuş diyerek güzel bir uyku çekmek için evimin yolunu tuttum. Sizce daha erken mi ? Yoksa daha değişik avlaklar mı seçmeliyim. Epeydir hasret kaldım oltamda kafa atışlarına..

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Kardeşim biz de pazar günü akşam suyu yaptık çupra ve levrekleri yakaladığımız yerde, yemleri tırtıklayıp bitirdiler haramiler ama 1 tane bile balık alamadık. Akşamüstü 4ten gece 12.30 a kadar 1 tane küçük mırmır yakalayıp bıraktık başka da hiç balık alamadık. Sanırım daha zamanı gelmemiş

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Denizlerden pek umudum olmadığından bende alabalık denemesi yaptım, o da fiyasko. :) Yemi tırtıklayan bile olmadı.

Barajda 10 kişi kadar vardı, 15 cm üstü tek balık tutan görmedim. Söğüt denen işaret parmağı ebatında 1-2 balık tutan gördük ancak.

Levreğe gittik, sabahladık. Onda da tek aksiyon olmadı.

Hatta sabah suyu 1 saat su üstü bile çalıştık 3 kişi.
    Bu aralar İzmir bölgesi kıyıdan tırt... :)

4. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Aynen abi temmuza kadar denizden bişey çıkacağa benzemiyor. Temmuzda kaba lidakiler başlar kanımca kıyılarda. Çok kısır bir aydayız

5. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    En kısır mevsimdeyiz malesef av olarak :(

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Volkan abi kıyıların tırt olduğunu anlamış olduk teknelerden de bi haber çıkmıyor forumdan, senin duyumların yok mu tekne olarak? Tekne mi denesek acaba :)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Pazar günü mercan için çıkacak olduk, Serhat abi su koydu. :D
    Gideydik bir duyumum, hatta görümüm olurdu ama Serhat abi hevesli olmadığına ve bana şu çıkmış bu çıkmış demediğine göre teknelerden de bizim tarafta pek bişey çıkmadığı öngörülebilir.

2 hafta öncenin duyumu var ama. :)

2 hafta önce tekneyle mercana çıkıyorlar, akşama kadar tek balık değil, tek vuruş yok. :eek: :p :rolleyes: hihi

Çok fena valla kardeşim, İstanbul'a özenir olduk. :D

Topan kefal var ama... :rolleyes:

Levrek tutmaya çalıştığımız ilçenin çayında iri topan kefaller çıkıyormuş :rolleyes: Yem kırmızı kurt. Göl kamışlı orta su.

Tutması zevkli de yemesi eziyet. :D
    Levrek tutanlar var ama çok çok az...

Herkes nadasa çekilmiş durumda şu sıralar. :rolleyes: :p

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Biz de bir süre daha nadasa bırakalım o zaman kendimizi, yemli avdan bile vuruşsuz dönünce insanın kanına dokunuyor, hadi at çeki anladık kısmetimiz kapalı ama yemli de en azından 1-2 kaba lidaki falan alıyorduk, artık mırmırları bekleyelim bir müddet :)