İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
Mujdat abi tarihi daha one alma sansımız varmı ? Eger yoksa ben yarın oburgun gider kanımı veririm o sorun degil ancak maksat beraber olmaktı. bu ayın 30 undan itibaren hergun Manisa Vestel'de olacagım.
Bu pazar cokmu erken olur ? 01/08/2007 zaten çarşamba gunune denk geliyor ve sanırım bir cok insan çalıştıgı icin beraber olamayız diye dusunuyorum.
İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET 4-(steelrock)=BURAK Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
Pazar günleri açık ama çok yakın bu pazar için .. Şahsen ben pazar olması taraftarı değilim çünki herkes ailesi vaya arkadaşları ile program yapıcaktır malum yaz dayız onun için sanırım hafta içi daha uygun olur gibi geliyor ..Tabi bu nacizane benim fikrim genede aramızda katılımcılar olarak karar verilecektir..
ANladım mujdat abi.En kotu ben gider veririm erkenden ilk kanı ben dokerim İStegim hep beraber olmak tabi ama olmazsada can saglıgı olsun amacımız hedefimiz kan vermek.
Arkadaşlar ben az evvel KIZILAYI Aradın saat :11,00'da başlayıp saat :19,00'a kadar kan bağışı yapılabiliyor onun için bende saat olayını 11,00 olarak yazdım bilginize ve lütfen bir şey sorduğunuzda sorunuzun cevabını aldıktan sonra soru mesajınızı silelimki konu kaynamasın .
İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET 4-(steelrock)=BURAK 5-(almora)=ÖZLEM Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
bencede hafta sonu olmasın..hafata içi mesela ogleden sonra da 4 gibi çıkabilirim ancak yoksa izin alamam olmazsa artık bende kendim arkadaşlarıda toplar uygun bir zamanda giderim
İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET 4-(steelrock)=BURAK 5-(almora)=ÖZLEM 6-(ufuk kula)=UFUK Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
bi dakka arkadaşlar bensiz ne org olur nede kan bağışı. müjdat abicim yaz oraya bi (yıllanmış biraz ama genede iş görür herhalde) A rh +. canazor isterde biz kan vermezmiyiz beee. balıkavına kanım feda