Slm arkadaşlar yeni katıldım foruma önce bi tanışmamız gerekiyomuş Ben bu balık olayına yeni başladım başıma gelen faciaları zaman içinde anlatırım... Varmı benim gibi izmirden avlanan arkadaşlar varsa tecrübelerini benimla paylaşmarını rica ediyorum Feci durumdayım hehe
Sevgili yunus kardeşim aramıza hoşgeldin. Bende İzmir'denim ara sıra avlar yapıyoruz eminim sende kendine bazı arkadaşlar kazanıcaksın ve bu tür aktivitelerin olucak. Forumu dikkatlice gezersen kimler nerelere gidiyor,kim,kim gidiyorlar,neler yakalıyorlar,sende bilgi sahibi olursun. Arada birde büyük organizasyonlar düzenliyoruz,katılımın daha yüksek olduğu,tanışma ve muhabbetin ve tabi balığın olduğu buluşmalar düzenliyoruz. Dediğim gibi sıkı takip edersen sende bu org.'lara katılır hem tanışma fırsatı bulursun hemde bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırız. forumumuzda oldukça fazla konu var bunlara biz göz gezdirirsen hem forumu tanımış hemde neler yaptığımızı amacımızı öğrenmiş olursun. Aklına takılanları sormaya çekinme elimizden geldiğince anlatmaya paylaşmaya çalışırız. Sevgilerimle. Allaha emanet ol
Hoşgeldiniz... Yunus Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Yunus aramıza hoş geldin.Bende aynen 8-9 ay önce senin gibi feci amatördüm.Merak etme.Ama şimdi hemen hemen her türlü balığı avlayabiliecek takımları kendi başıma yapabiliyor.Neredeyse her hafta sonumu balığa çıkarak değerlendiriyorum.Sitemizde kalıcı olmaya bak.Faydasını göreceksin.