Fakultemiz yeni kurulmuş olup su ürünleri sektörüne yeni bir vizyon kazandırma hedefindedir umarım videoyu beğenirsiniz. Zaten durumu hiç iyi olmayan sektörün farkına varılmasının adına videoyu en azından birkez izleyin. http://vimeo.com/71613212
Kayınbiladerim Ege Su ürünleri mezunu ve işsiz. 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkede tercih edilmeyen bir bölüm. Geçenlerde bir Ünv.bu bölümü seçen her öğrenciye karşılıksız 200 tl aylık burs vereceğini duyurmasına rağmen sadece 1 kişi tercih etmişti. Öğretmenim ama okumak istediğim bir bölüm ve yapmak istediğim bir meslek. Ama ama ama!!!
Verdigimiz egitim gerek sektorle ic ice gerekse arazide direk oldugu icin is bulamayacak kadar vasfi olmayan mezunlar vermemeyi hedefliyoruz prestijimiz sadece askerlik yada lafta uni okumaya gelen insanlarin (kisaca denizci olmayan ve hayatinda ilk kez deniz gorup balik elleyenlerin )sayesinnde cok dusmustur bu bolum dunyada denize cok az kiyisi olan ulkelere bile prestijli ve revasta olan bir bolumdur . Eger birilerine bu bolumu yazdirmayi dusunen varsa lutfen kisinin sartlarini iyi dusunup karar verdirttirin.