Selamlar ben 16 yaşındayım ve kasnakla balık tutmayı çok seviyorum ama daha önce hiç denizde balık tutmadım.Hep köyümüzün barajında sallama ile tutardım.Ben olta ile balık tutmayı sevmiyorum.Nasıl bir kasnağım olması lazım deniz balıkçılığı ile ilgili hiç birşey bilmiyorum.Nasıl bir takım olması lazım.Saygılar
İzmire geleli 1 sene oldu ondan önce balıkesirdeydik.Full sallama ile yatıya giderdim.Hiç oltaya alışamadım.İçim durmuyor balık avlamadan ama bakalım.Olta var ama diyorumya alışmadığım için kullanmıyorum.
Öncelikle aramıza hoşgeldin Mehmet. Önce avlancağın yere gidip diğer balık tutanların oltayı nasıl kullandıklarını gözlemle gerekirse sor. Daha sonra sende oltanı alarak onların yaptığı gibi yapmaya çalış, ama unutmaki ilk başlar olmayacaktır sakın canını sıkma. Mesela ben ilk ileri atışlarımda herzaman sağa doğru giderdi takımım ama simdi benden yaşlarca büyük abiler ve amcalar kadar atabiliyorum. Yani sabır ve emek gerektiren bişey ama okadar uzun değil en fazla 1-2 haftada kavrarsın işi....