İzmir kıyı balıkçılığı ??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mehmettt10 tarafından paylaşıldı.

1. mehmettt10

mehmettt10 Mehmet Akif

Selamlar ben 16 yaşındayım ve kasnakla balık tutmayı çok seviyorum ama daha önce hiç denizde balık tutmadım.Hep köyümüzün barajında sallama ile tutardım.Ben olta ile balık tutmayı sevmiyorum.Nasıl bir kasnağım olması lazım deniz balıkçılığı ile ilgili hiç birşey bilmiyorum.Nasıl bir takım olması lazım.Saygılar

2. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Kıyıdan avlanıcaksan olta şart mehmet

3. mehmettt10

mehmettt10 Mehmet Akif

İzmire geleli 1 sene oldu ondan önce balıkesirdeydik.Full sallama ile yatıya giderdim.Hiç oltaya alışamadım.İçim durmuyor balık avlamadan ama bakalım.Olta var ama diyorumya alışmadığım için kullanmıyorum.

4. cenkh

cenkh Cenk

Favori Kamış:
    energy 300, discovery 600cm
    Favori Makine:
    kumyang TG-6000 , 2 tane 1 bilyeli makinam
    En İyi Avı:
    mırmır, 550g
    Öncelikle aramıza hoşgeldin Mehmet. Önce avlancağın yere gidip diğer balık tutanların oltayı nasıl kullandıklarını gözlemle gerekirse sor. Daha sonra sende oltanı alarak onların yaptığı gibi yapmaya çalış, ama unutmaki ilk başlar olmayacaktır sakın canını sıkma. Mesela ben ilk ileri atışlarımda herzaman sağa doğru giderdi takımım ama simdi benden yaşlarca büyük abiler ve amcalar kadar atabiliyorum. Yani sabır ve emek gerektiren bişey ama okadar uzun değil en fazla 1-2 haftada kavrarsın işi....

5. 29519

29519

Olta ile balık avcılığına başla o zaman diğer türlü balık avlarından keyif almayacaksın.