izmir civarı En yeniler... bilemeyenler.... http://rapidshare.de/files/38489714/bal_k_yerleri.rar.html adresine hazırlayıp yükledim... oradan alıp ayrıca PC nizde google dan da detaya inerek görebilirsiniz tek tek çok yer kaplıyacak...o yüzden topluca yükledim
Kardeş buralar benim kanaatim sadece balık avlanabilecek piknige(ailece) müsait olmayan yerlerdir kimisini yolu bozuktur.. ancak hastaları macera hesabı gider..hele kokar en sakat yer tatamı keskin kayalıklarla dolu bir sahil cambaz gibi olacaksın..
05 subat 2008 sığacık raporu ellerim bomboş yureğimde bir sızı atese atamadım bir balık yok abi yok ne focada ne zeytinelinde yok kıyıda bısey yok varsa sölesınde bızde nasıplenelım
Tekrar Selam Abimlerim Imza Ayarini Bilmiyorum Ben Bornova Camdibinde Oturuyorum Ben Hastasiyim Bu Işin En Buyuk Hobim Param Olmasada Ama Her Seferinde Husran Oluyom Bom Boş Tam Yer Anlatinda Bilelim Nereye Gidicez
Cankuş kardeşim nerelere gittin birde onları yaz ve nasıl /ne ile/ yem.. vs..biraz detaylı anlatki anlıyalım. ben sana bir yer tarif edeyim hiç balık tutamazsan ekmek ile bol kefal tutarsın.. Yoncaköye gir en sondan teksite diye sola dön yolun bitimine racını park et (çöp varilleri vardır) yörüyerek 100 m deniz kıyısına geç kayalıklardan kefal avla.. zaten göreceksin Binlerce kefal sürülerini..
selamlar ben yeni üye oldum.kıyıdan bu haftasonu 2 ot balığı bi adette isparoz çektim.onun dışında bişey yok.izmirde kıyıdan balık yakalamak için bi sezon bi saat bilgisi alabilirsem sevinirim .teşekkürler
Muafak abi bu dediğin yer tam olarak neresi güzel bahçe tarafımı ben bornova dayım oraya nasıl gidebilirim yardımcı olursan sevinirin şimdiden teşekürler.
Tonguç bey aramıza hoş geldiniz tanışalım bolümünden bir konu açarsanız diğer arkadaşlarda size yardımcı olacaklardır.
Mufi Abim Ben Zeytinler Giderdim Cok Ama Bayadir Gitmiyom Bugun Kafa Eserse Yanliz Gidicem Geceden Orda Mustand 3 No Ine 50 Gr Kusrsun Madya Veya Boru Kurdu Ie Cok Cupra Almistim Gecen Sene Ama 1 Sene Zarfindan Beri Cok Kiyi Dolastim Bisey Yok Su Aralar Kefale Gidiyoz Kefalde Oltaya Gelmiyi Mustad 12 No Beyaz Capraz Igne 10 Ineli Kibriz Misina 0.20 Mantarli Ama Balik Oltaya Gelmiyo Ekmek Dagildiktan Sonra Geliyo Anlamadik Gitti