merhabalar izmir kıyı raporlarını nasıl hava durumu yağışlı gösteriyor ama gidinler varsa bilgi verebilr mi gitmeyi düşünüyorum
valla hava gece felaket soguyor benide sardı bu balık işi hergun çıkmaya basladım neredeyse bu aksam parça parça yagmur olur ama çipura var bende az sonra cıkıcam
bende yarın hava iyi olursa ipekle zargana avı yapıcam birde simli çapari ile istavrite atıcam ibrahim abi siz nerelerde avlanıyorsunuz?
eski foça liman, kale önü, liberty otel önü ege bölgesindeki her balıgı alabilirsin valla hafta sonları bundan böyle buradayım onun dısında körfeze çıkarım dolaşırken alaybey iskele arasında çipuralar gordum tutulmus sekilde döndü dediğini anladım ben gece hava sogugundan bahsetmek istemiştim yağışlı gösteriyor falan demişte ondan dedim
ben de körfezden avlanırım foçaya gidecek imkan yok körfezde bu ara iyi çupra yaptı ama genelde sübye tutan çok nedense birde kefal geçen haftasonu zargana ya attım ipekle takip ediyolardı sadece istavirte çapariyle atıcam birde
var kardeşim inciraltı civarında zargana, ama en çok güzelbahçe limanı civarında güzel zargana yakalarsın ama limana da erken gitmen gerekiyor çünkü saat 10 dan sonra olta atacak yer kalmıyor. bide avlanırken sardalya fileto kullanman daha isabetli olur. Çünkü 2 hafta önce zargana ipeği ile denedim fakat balık takip etmesine rağmen atlamıyor bazen.