uzun süredir avlanmaya gidemiyorum bu mevsimlerde izmir kıyılarında avlanabileceğimiz ufakta olsa bizi heyecanlandıracak bir yer arıyorum yardımcı olanlara şimdiden çooook teşekkürler...
Kullanici adinizdan levrege olan merakiniz sebebiyle tavsiyem bu aylarda levrek icin sansinizi cesmede denemeniz. Yanliz birakma yapmayacaksiniz, boru kurdu ile tek igne tek beden kosteksiz dip oltasiyla deneyin... bu aylarda levrek birakmaya gelmez ama yemliye gelir, boru kurduna bu aylarda vurus yapar. Gece avlanacaksaniz fosfor alin yaniniza takiminiza kombine etmeniz karanlikta baligin yemi farkemesi icin faydali olacaktir. Tam olarak nokta tarifi yapamiyorum malum sebepler yuzunden... ama ildiri, ciftlikkoy, pirlanta vs. kiyilara yanasmistir levrek.
Mehmet arakadaşımın tarif ettiği yerler uygun yerler.Ben 20 gün önce çeşmeden iki adet levrek yakalamıştım boru kurdu ve mamun ile.Ama okadar uzağa gidemicekseniz.Ben hemen hemen her akşam avlanıyorum.Güzelbahçe ikinci limanı ve sahil evlerini tavsiye edebilirim.Bu arada cumartesi öğlen ikide sahilevlerinde yanımda avlanan bir abi 500 gr lık bir çipura ve bir adet lidaki yakaladı bizzat şahit oldum.Ayrıca ısparazda gelmiş