Izmir Kokar Avi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında atilla1985 tarafından paylaşıldı.

1. atilla1985

atilla1985 atilla hadımlı

tüm gece 5 kişi balık tutmamıza rağmen bolca homos 1 tane papağan balıgı 1 karagöz 1 tanede yılan balıgı tuttuk yolu çok bozuk tuttulan balıklara o yol bence çekilmez gitmeyi düşünen arkadaşlara ikaz olsun ayrıca sivri sivri kayalar arkanızı yaralar ona göre oturacak olta atacak yerde yok belki bizde bulamadık yinede güzel yalım tarafından atın ama oraya gitmeyin bence

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Homos - hanoz olsa gerek...

Atilla oralar öyle maalesef koy berbat bir yer.. tutlan balık ne olursa olsun.. orta halli bir insana verdiği maddi risk ve zarar yüzünden bence deymez..

3. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Kokar tarafına bot indirmeyip kıyıdan avlanıcaksanız bence gitmeye değmez,oraya gidene kadar daha yakınlarda aynı işi yapıcak hemde sizi üzmeyecek daha iyi yerler var izmirde..

4. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    nerden bulursunuz böyle kafiyeleri yaa hihi hihi hihi

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Derken???? yarım adanın güneyimi yine ? bademler azmak tan batıya kokara kadar başka neresi var ?? araba ile inilebilecek ??
    demircili altı mantar yarım ada..var ordan yeni bilgi varmı?? :)

6. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yok abi yanlış anlaşıldım,yani o tarafa gidene kadar derken seferihisar,sığacık,karaburun,mordoğan,balıklıova,ıldırı,gerence gibi hem yolu daha düzgün hemde aynı balığı hatta belki fazlasını vericek yerler varken gitmeye deymez diyecektim..İllada gidiceksem imkan varsa sığacıktan tekneyle kuzeye çıkarım yine o suya giderim ama arabayla o yola gidilmez,ha 4x4 arabamız olur o zaman başka.. :)

7. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    Oraya dalmaya gitmiştik clio ile baya zorlanmıstık ama mera güzeldi bayagi levrek vardı gitmeye deger ama yol inanılmaz kötü

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    izmir bu konuda çok şanslı değil.. balıkların oldugu kabul edilen bölgelere gitmek için bir sürü viraj ve zaman kaybı ile ayrıca çok kötü yol şartları var..

mersinli koyu deseniz aynı..arabanın dibi defalarca vurur..1. viteste kaplumbaga gibi gidersin.. karareis desen dön allah dön.. arabanın başı döner yahu :)

karaburun desen git allah git yol bitmez..virajı hakeza..izmirin batıya yönelik yarım adasından ziyade yolu düz ve temiz olan kuzeyi ve güneyini denmek bence daha mantıklı...tabii kıyı avcılıgı konumuz :)

9. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Yolumuz bu bahara biter,zaten kabası bitti bu kış sonu asfaltını atarlar. bekleriiiz...

10. atilla1985

hocam biz yeni başladık arkadeaşlarla bu balık sevdasına vardiya çıkışı hep beraber çıkıyoruz geceden bizi böyle üzmeyecek cipura olmasada karagözün oldugu durup durup kursun iğne kopartıp hevesimizin kırılmayacagı biryer önerebilirmisiniz

11. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Ben de Mordoğana yeni taşındım. pek bilmiyorum buraları arkadaşların raporlarına bakıp öğrenmeye çalışıyorum bölgeyi.:)

12. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bizim buralarda takım taktırmamak biraz zor yaa,yada bende hep taşlık yerleri seçiyorum o yüzden ilk başlarda çok zorlandım..Tek iğneli gezer kurşunlu takımlar yap,oltanı attıktan sonra misinanın hafif boşluğunu al sonra çok kurcalama artık...Topluyacağın zamanda birden sert bir şekilde kamışın ucundanda destek alarak hızlıca kaldır takımı yerden boşluk vermedende sarmaya başla bu şekilde yaparsanız daha az taktırırsınız..Hiç taktırmayacağınız kumluk yerlerde var siz ne taraflara çıkıyorsunuz? Bende vardiyadan çıkıp balığa gidiyorum,siz nerede çalışıyorsunuz? :)

13. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Abisi arabanın başı dönüyor yahu..:D midesi pardon yakıt deposu bulanıyor.. yolda çıkartmasa iyiidir..:( :D

14. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler çeşitli balıklar avlamışınız Papaüan balığı tavada güzel olr yani Lambuka, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

15. gokhan35izmir

gokhan35izmir gökhan

hastasıyız dedeee

2 aydır her hafta sonuna balığa hazırlanıyorum ama hep bir sorun çıkıyor kendi kendimi yiyorum ama haftaya kesin gideceğim bana tavsiyede bulunabileceğiniz bir yer varmı

16. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Kardeş, yeni yol virajları yok ediyor. sırtlardan geliyor ve cift şerit duble yol. 8 km kısaltıyor mesafeyi ama en önemlisi zamandan çok kazancımız olacak.

17. atilla1985

hocam biz dediğim gibi yyeni başladık bir iki kez bireysel olarak ben focaya gittim grup olarak ilk kokara gittik yeni garaj tarafında çalışıyoruz bakalım bu sefer rüzgar nereye götürürse yada birisi yer tarif ederse oraya gideceğiz reeling