İzmir Konak ve Alsancak Cevresinde Av Yardimci olursaniz sevinirim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında -ARES35- tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. -ARES35-

-ARES35- Ozan

Sevgili Ustalarim oncelikle burada izledigim bakariyla bir cok konu var ve ben hepsini okuyamadigimi belirterek tekrar konu actigim icin özur dilerim
    Sunu belirtmek isterim ki cok ama cok acemi bir kardesinizim cogu terimlerden anlayamadim cok fazlada vaktim olmadigi icin balik avlamaya gidemiyorum sizlerden ricam bana konak ve alsancak cevresinde cupra avlayabilecegim gun batimindan safaga kadar av yontemlerini balik yemlerini ve mumkunse en iyi en uygun marka alet ve edevatlari (el oltasi olarak) sirasiyla yazarsaniz cok ama cok yardimci olucaksiniz simdiden hepinize tesekkurlerimi iletirim...:confused:

HEPİNİZE RAS GELE !!!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Temmuz 2008
  2. FYODOR

FYODOR KENAN

izmir karataş...

Merhaba arkadaşım. Karataş'tan levrek ve lidaki yada bazen çipra çıktığını biliyorum, görme şansım da oldu. Ancak kendim daha yakalamış değilim :D Geçen Cuma saat 22:00 gibi Ege ÜNV. kültür merkezinin tam önünden oltaları salladık. Bir iki saat kadar bekledik. Ancak pek vuran balık olmadı. Saat 24:00 den sonra güzel balık çıktığı söyleniyor. Yem olarakta orada bi kaç yemci var. Boru kurdu ve sülünez tercih ediliyor. Kamış oltayla gitmeni tavsiye ederim. Şunun için kamış olta diyorum. Elle salınan oltalar takılıyor ve kopuyor. Rasgele...

3. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    slm

merhaba bu civarlarda avlanmak sağlık açısından yasak .Ancak geçen hafta dinlediğim haberde göçmen balıklarda herhangi bir mikroba rastlanmadığı bildirildi.varsada pişirilerek olabileçek herhangi bir mikrobun yokolacağı bildirildi haberde.Yerleşik balık olan kefal den uzak durmanı tavsiye ederim onun dışın da çipurada lidaki de sorun yok gayet temiz< balıklar
    ;)

4. -ARES35-

-ARES35- Ozan

Evet usta haklisin elle sallanan oltalar genellikle kopuyor ama av tekniginize gore aklima su geldi cupranin en cok sevdigi yemlerden biridir bu boru kurdu ama sarpa lidaki ve gopezler talan ediyorlar yemi denedim en cok sevdigi yemler duydugum kadariyla yengec mamun ve borukurduymus avlananlari gordum 07/07/08 pazartesi gunu 1,650 gramlik cupra cekildigini gordum mamun la tavsiye ederim gerci ufak baliklar mamunuda pek rahat bırakmıyor ama 3 calis 3 dinlen yontemi kullan derim genede tavsiyelerin icin tsk ederim...;)

5. -ARES35-

-ARES35- Ozan

selimlee oncelikle hakli oldugunu bende biliyorum ve sunu ifade etmeyi unuttugumu dusunuyorum vaktim ve cevrem olmadigi icin kisa mesefe ava cıkmak amacli konak alsancak cevresini seciyorum amacim tamamiyle stres atmak ve balik avina olan meragimi siz degerli ustalar sayesindede gelistirip hobi haline getirmek avlandigim her baligi etrafimda bulunan balikcilara veriyorum veya ufaklarsa denize geri birakiyorum tamamiyle zevk amacli bu bolgece avlanmak istiyorum yinede ilgin ve uyarin icin cok tsk ederim

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 1/2 Numaralı Tebliğ

Yayımlandığı R.Gazete: 19.10.2007-26675

Tebliğ No: 2007/4

BEŞİNCİ BÖLÜM
    Alan Yasakları ve Sınırlamalar

Yer yasakları

(6) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır.

Yukarıdaki sirkülerde belirtildiği gibi yasak alanda avlanıyorsunuz . Lütfen mesajlara yazdığınız yazı karekteri renginizi siyah olarak kullanmaya özen gösterin saygılarımla...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.