Arkadaşlar geçen gün akşama doğru kordona indim biraz hava alayım diye sonra olta atmış 3-5 kişi gördüm gittim yanlarına oturdum biryandan denizin havası biryandan olta atanları izlemek çok iyi geldi. Fakat gelelim asıl meseleye bir baba oğul vardı yanımda ve adam oltasını hızlı hızlı çekmeye başladı bende merakla bekliyorum tabi.En sonunda balık geldi ve serçe parmak uzunluğunda bir karagöz sonra içimden dedim healde tekrar atacaktır diye denize ama yok banghead banghead banghead atmadı suya ! denizin içine salladığı sepetini çıkardı ve içine attı lanet olsun size kimbilir o sepetin içinde daha ne kadar öyle küçük balık vardı ! Adama birşeyde diyemedim malum ters bi laf falan der ortalık karışsın istemedim. Bu greenpeac çiler varya internette dolanıyolar yok yardım yok balıklar ölmesin diye ;gelsinler bence izmir sahillerinde dolansınlar da azıcık insanlık öğretsinler. Benim aklıma takılan acaba o adam o kadar küçük balığı ne yapacak ?
Dahada önemlisi ava yasak bölgede ağır metallerle süslenmiş balığı oğluna yedirmeyi düşünmesi yada düşünememesi. O bölgede kesinlikle tabelalandırma yapılmalı.
Greenpeace in 50 tane kolu yok kardeşim.. zaten o vatandaş orda yasak yerde balık tutuyor..onun sorunu konak belediyesi ile, il-ilçe tarım müd. ile ,,,onların denetim yapması lazım.. denetim sıfır..eğitim şart...