iş nedeni ile bir bucuk ay önce yerleştiğim izmirde basımdaki telaşeyi attıktan sonra 4 gecedir avlanıyorum ve hiç bos gecmedim. ilk baslarda cok isteyerek gelmemiş olsamda artık cok daha fazla seviyorum burayı. sadece daglarında cicekler acmıyomuş,denzilerdede ne cicekler acıyormus. arkadaslar son 4 gecede tek kesat avım dün geceydi yanlızca bir tane 1,8 kg lik granyoz yakalayabildim onun haricinde boyutları 5 kiloya kadar cıkan toplamda 23 adet granyoz ile birisi 4,5 birisi 3,5 birisi ise 1,6 kg lik üç adet levrek yakaladım. fotograf da var elimde fakat acıkcası cok karısık geldi ve bu işlerde de cok yetenekli olmadıgım için foto yükleyemedim. ugrasıcam.. herkeze rastgele avatarıma koydum bir gece önceki avı elimdeki 5 kilo totalde fotoda 22 kilo balık var
Merhaba arkadaşım, İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim İmza detayları için TIKLA + Sirkülerimize göre BEŞİNCİ BÖLÜM Alan Yasakları ve Sınırlamalar Yer yasakları MADDE 12- (6) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır. + Bir amatör balıkçının günlük avlanma limiti 5 kg. dır, Sirkülere gözatmak için TIKLA + Resim eklemek için bu linki kullanabilirsiniz, TIKLA Teşekkürler
eyvallah sirküler hatırlatmaları içinde sağol mordogan tarafına beklerim doguya veya batıya düşüp düşmediğnden emin deilim hocam
Sayın salvador bey(imza ayarlarınızı yapmadıgınız icin boyle hitap etmek zorundayım) Sitemizde sirkuler konusu cok ciddiye alınmaktadır..Biz burada tuttugumuz 3 tane balıgı bile keyifle paylasmaktayız.. Sirkuler konusunda, site dısındaki insanları bilgilendirmeye calısırken paylastıgınız avı tasvip etmemiz mumkun degildir.. Biz burada hakikaten son derece sıkı dostluk baglarıyla birbirimize baglıyız ve hitap konusunda da argo yapmamaya ozen gosteririz.. lutfen benim ve diger arkadasların uyarılarını dostca algılayınız..Bu soylediklerimde kesinlikle art niyet olmayıp size buradaki olusumu tanımanızda yardımcı olmaya calısmaktayım.. Lutfen sirkuler dısında av yapmayınız ,eger yapıyorsanız burada paylasmayınız.. SEYGİYLE KALIN..