İzmir körfezden balık çıkıyor mu? 12/2008

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yiv tarafından paylaşıldı.

1. yiv

yiv Kivanc Bekar

Favori Kamış:
    Olta, zipkin
    En İyi Avı:
    Turna 5,15kg
    Bu aralar yazlığa gidecek vakit bulamadığımdan teknemle ava çıkamıyorum, izmir körfezden özellikle karşıyaka tarafından çupra/kalamar vs tutabilir miyim acaba? Çıkar mı bişeyler?

2. hasan140

hasan140

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    900 gr çupra
    walla kardeşim tekneyle gittiğimiz halde balık yok

3. jonathandavis

jonathandavis Cem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    700gr çupra 1.4kg dülger balıgı
    çupra ve kalamar değilde, sübye ve karagöz tutma ihtimaliniz var.

4. cutloose

cutloose

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 2 kilo
    İzmir körfez içinde her türlü balık avcılığı yasak...Uçkuyular - Bostanlı vapur iskelelerinin batısından itibaren serbest...Bostanlı iskelesinin batısından olta atabilirsiniz..sübye çıkıyor))

5. tesadüf35

tesadüf35 sedat

izmir körfezi

merhaba arkadaşlar
    Hepinize iyi bayramlar buraya yeni üye oldum ve cok faydalı olacağını düşünüyorum.Cok zamandır balık tutma merakım vardı. ama uzak yerlere gitmek için her zaman vakit bulamıyorum .korfezin eskisine nazaran eski hali cok cok kötüydü.şimdi ise her çeşit balığın gelmesi korfezde yaşam olduğunun göstergesi diye düşünüyorum .bayraklı sahilden 1 adet te olsa her çeşit aldım (mırmır 300 gr,cipura 610 gr,levrek 670 gr, dil balığı 285 gr ,v.s v.s ) bayraklıda oturan biri için uzak yerlere gitmemi gerektiren bir durum olmadığını düşündüm bazı bazı ama acık denizde teknede balık tutmak baş zev diye düşünüyorum .hiç teknede balık tutmadım bu sabah nasip olursa çeşme taraflarında bir arkadaşın teknesi ile deneyeceğim . çeşme mi bayraklımı karar vereceğim ..ha özür 12 kg lık akya olmasada bayraklıda olması adına akyada tutum el kadardı ama vardı .
    hepimize rastgelsin

6. tesadüf35

tesadüf35 sedat

selam
    Burda yeniyim cok faydalım bir site ,yeni olduğumdan daha önce epey ayrıntılı olan bir mesaj yazmıştım ama gönderememişim .neyse kısa ve öz size bayraklı sahillerinden her çeşit balıktan tuttuğumu bildirmek isterim buna dil balığı da dahil .bilginiz olsun hepimize rastgele