Merhaba arkadaşlar, Gece yine havanın müsait olmasını fırsat bilerek,saat 03:00 da balık peşine düştüm ince tatlı bir poyraz vardı tam 3 nolu meranın havası.(İsmail bak 3. meraya gittim ) Takım hazırlıkları ,keşif derken saat 03:30 da 12 li silikon takım iman kuvvetiyle suya gönderildi takımın suya düşmesiyle kalamanın cırlaması bir oldu takımı ziyaret eden 10 cm lik bir zarganaydı,ağzı açık benim silikonun düşmesini bekliyordu sanırım kıyıya alırken son bir sıçramayla kendini kurtardı,iyi de oldu Saat 05:30 u gösterene dek tek bir hareket olmadı.(Bu meranın özelliğidir zaten ne yapacaksa 05-08 arası yapar fakat her sene bir şeyler değiştiği için erken gitmekte yarar gördüm) Saat 5:30 da ilk ziyaretçim takıma bindi ,incitmeden karaya alındı .İlk balık alınınca adam da uykudan eser kalmıyor 2. atışta kalama tekrar ötmeye başladı bu sefer ki resimlerde biraz daha büyük görünen balıktı ,1245 gram geldi. 20 dakikalık bir sesizliğin ardından ,çekerken resmen kamışa küt diye bir vuruş oldu ve kalama açılmaya başladı .bu balık sanıyorum 2.5 -3 kilo civarındaydı çünkü kafa atışları oldukça sertti ve ilk anda su üstü yaptı ,suyu karıştırması boyutu hakkında az da olsa bir fikir verdi.3-4 dakikalık mücadelenin ardından teslim oldu ama aşağı da resimde de görülüyor avlağın kıyıya yaklaşık 3 metrelik kısmı çok sığ ve kayalık.Takımda ki silikonlardan biri takılınca bu arakadaşımız da bir iki ayna yapıp kendini kurtardı. Bir daha ki sefere yine bekliyorum kendisini, bunu saymam Havanın yavaş yavaş aydınlanmya başlamasıyla son balığımı da kandırıp diğer arkadaşlarının yanına çantaya gönderdim saat 8 gibi biri 1245gr,biri 1.150gr ve biri de 1.110 gr gelen 3 tane levrekle avımı sonlardım. Daha iyileri sizlerin oltanıza nasip olsun arkadaşlar ,rastgele...
sen aldın başını gidiyorsun bakalım silikon takımların ilehihi hade hayırlısıhihi dikkat et buzluk taşmasın misinan remixon silk mi
Avlak hakında ser verip sır vermiyorsun hemşehrim. Fotoları da yakın plan çekip tahmin imkanı da bırakmıyorsun. Bari bir ipucu ver Daha bol balıklı avlara...
eyvallah kadir abim ,buzluk taşınca levroları dokunmadan sizin o taraf göndercem canlı olarak remixon değil abi japon malı ilginç bir adı var içinden tek damar esnek tel geçiyor ipin.remixon kullanma hatasına 2 yıl önce düşmüştüm benden uzak dursun
Tebrikler Ümit, zaten arkadaşın izne çıkmasıyla koca birimi tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Sende levrekleri tutup tutup beni çileden çıkarıyorsun. C.tesi boş atçek avımı yapayım da gazım insin bari. Çok başarılı bir av, tebrikler. Devamını dilerim. C.tesiye kadar biraz dinlen, bende tutayım bari bi tane şaşkın levrek. Her daim keyifli avlar dilerim.
sağol volkan abi,birimin sana ihtiyacı var levrekleri düşünmemeye çalış,güzel şeyler düşünzaten levrek yok piyasada
ev de lavobo da resim çekinmeden iyidir böyle görüntü şahsen ben hiç haz almıyorum mutfak masasına yerleştirip resim almak dan
Levrekten güzel, düşünecek şey varmı ki? Haklısın levrek yok piyasada, senin tuttuklarında isparoz Kadir abiye de katılıyorum, mutfakta görmektense açık alanda görmeyi tercih ederim.
Sen işi gittikçe zorlaştırıyorsun Ben bir düşüneyim bakalım,senin şu avlağı açıklasam mı acaba,şöyle detaylı avlak fotoğrafları atayım... Başka türlü sen beni çağırmayacaksın Ne dersin Ümit'cim