Selam arkadaşlar, Gece saat 02:00 da uyanıldı ,hava değerlendirmesi yapıldı hava çok sakin olduğu için gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken ,saat 3 te kendimi sokakta buldum deniz kenarına indiğimde mehmet abimin(sargoz35) bilmem kaç nolu direkönünde ki mekanında hareketlilik gözüme takıldı.kıyı şeridinde gümüş balıkları ışıldıyordu fakat su da değil karada nasıl bir zulme maruz kaldılarsa artık karaya atmışlar kendilerini yarım saatlik at çek sırasın da hareket olmayınca burda iş çoktan bitmiş diyerek, 5 nolu mekana gidildi fakat kapıda bakım çalışması olduğu için duvar ötesi harekatla 3 metrelik duvardan içeriye girildi İçerde dostlarla 1 saat çay keyfinden sonra kumsalda ki yerimi aldım. 3. atışımda ilk balık takıma bastı.İlerleyen 1 saat içinde de diğer balıklar tek tek takımımı ziyarete geldi Eve taşımak zor oluyor diye bugün balıkların boy ve ağırlık oranlarını aşağıya çektim Balıklar 750-850 gr aralığında ağırlığa sahip. Daha iyileri sizin oltanıza gelsin,rastgele arkadaşlar..( Bu arada ümit (ALCEDO) bak hava süt liman oldu ve sular iyice çekildi,gelmeye niyetin varsa bu fırsatı kaçırma biladerim
Ümit Ellerine kollarına sağlık süper gözüküyorlar En kötü avın böyle olsun.... dahaları rasgelsin inşallah
tebrik ederim ümit kardeş.avlarım daim olsun.levrek serini heyecanla takipteyim.ancak silikonlu takımını nasıl hazırladığını herkes gibi bende merak ediyorum.mahsuru yoksa basit bir çizimle anlatırsan bizim gibi levro hastalarına çok makbule geçecek.şimdiden teşekkürler.
Bak büyük sözü dinleyince böyle oluyor tebrik ederim Ümit kardeşim izin bitene kadar serilerin devamınıda bekliyorum ellerin dert görmesin saygılar.
maşallah izmir dışında olanada derin bir ahhhh çektiriyor içerdekinede. maşallah kısmetiniz bol olsun
paralı av mı yapıyorsun çiflik de, bu ne böyle hergün levrek raporusenin gazına gelip yokluyoruz turna zargana dan başka balık göremiyoruzhihi denizde de hiç levrek havası yok önceki avların dahil..iyi yer bulmuşsun...dikkat et dip not: raporlarını aralıklarla yayınlamanı öneririm
Biri bana mı seslendi Kardeşim hava yattıysa gelebilirim artık Bu sabah ben de yakın meralardan birini yokladım Volkan'la (volex) birlikte. Hem tanışmış olduk hem de birlikte at-çek yaptık. Su üstü sahteye yapılan harika bir saldırı dışında birşey olmadı Ben gelirim birkaç güne kadar yanına. Merak etme sen
Tebrikler Ümit. Levrek sezonu yeni başlamışken bitirdin levrekleri. Topiğim sen levrek çaparisi için bi özelliği yok, kolay diyorsun da. Senin kullandığın iğnelerin pala kısmında siyah bişi sarılı. Nedir o, neden sarma gereği duydun? Bedene dolaşmayı mı engelliyor, başka bir esprisimi var? Var bi nüans, geçiştirme. Beni bitirdin ama... Buzlukta yer kalmadıysa bizim buzluk boş, yardımcı olurum. Evet dün hava süt limandı. Bizde Ümit(Alcedo)'le avdaydık. Bana yakın bir avlak varmış, özelden yazıştık. Bu sabah gitmeye karar verip, mekanı bir yokladık. 05:00'te başlayan avı, ben 07:00'de işe gitmek zorunda olduğumdan bıraktım. Silikon ve sert sahteleri denedik. Sabah gün doğarken de su üstü çalıştık biraz. Ümit (Alcedo) : Rover 98, ben İma Kobra kullandım. Ümit'in rovera bir saldırı oldu, balık ıska geçti. O anı izlemek bile çok zevkliydi. Tahminimce çok iri bir levrek değildi ama aksiyon güzeldi. Ümit(Alcedo)'e de çok teşekkür ediyorum. Gayet içten, samimi bir arkadaş. Avatarındaki fotografla alakası yok, gayet sempatik. Yeni avlarda buluşmak üzere Ümit(Alcedo). C.tesi bulunduğun ilçeyi yoklayacağım, ben gelene kadar kurutma. Oltan balıksız kalmasın, rastgelsin...
teşekkür ederim,iğnede ki siyah şeyler önemli değil .tesettüre soktum iğneleri o kadar buzluk doldu difrize geçtim fazla difriz varsa gönderebilirsin abi lazım bana sahteye atlayan da zarganadır ,iri bir zargana ümit iyidir ,bir de av zamanlamasını tuttursa tam süper olacakhihi abi bulunduğum ilçede balık yok yorulmanı hiç istemem ama sen bilirsin