Selam arkadaşlar, Havanın yağmura dönüp iyice durgunlaşmasıyla levrekten ümidimi kesip yemli av yapmaya niyetlenmiştim fakat yem temin edemedim.Gece ümit ile (ALCEDO) görüştük o da sağolsun çok moral verdi yemli konusunda Toprak solucanından bahsettim,tuzlu suda olmaz dedi moralime moral kattı hihi yemliye gitme ,git levreğini al gel dedi Ben laf dinleyen adamım dinledim. gittim aldım geldim Deniz çok durgun olsa da sabaha karşı hafif lodos eşliğinde atıştıran yağmurla birlikte saat 07 civarı su üstünde hareket başladı.su üstü sahtenin ilk ziyaretçisi olan 600 gr lık kefali taklalar eşliğinde kıyıya aldım iğne kafasına takıldığı için 600 gramlık balık 2 kilo gibi asıldı Kefalden sonraki 2. atışım da resim de görülen levreğimizde su üstü sahteye bastı.Daha sonra yaklaşık yarım saat uğraşmama rağmen popper a vuruş alamadım ve klasik silikon takıma döndüm.4-5 atıştan sonra silikon takıma vuruşlar gelmeye başladı. Bu sabahki avı da 1100-1250 gram arası değişen 3 tane levrek ve 1 tane 600 gramlık kefal ile kapatmış oldum. Hepinize bol levrekli avlar arkadaşlar,rastgele (alcedo bak tekrar söylüyorum,havalar iyice yumuşadı gel bi av yapalım bu sakin havaları kaçırma )
süper av olmuş gerçekten off diyorum sadece çeske bizdede olsada avlasak ama sahteye kefal mi atladı oda güzel )
Kardeşim seriye koyduğun avların harika, ellerin dert görmesin.Devamlarını dilerim dicemde iznin bitti sanırım saygılar.
senden başka tempolu levrek tutan yok..iyi denk getirmişsin mekanı vallah bizde daha var levreğe..cam gibi su henüz ve sıcak havanın bozduğu günün ertesi mekana uçacağımhihi
Tebrikler Ümit. Maşallah seriye bağladın. Allah nazarlardan saklasın Her daim böyle bereketli avların olsun.
testere gibisin valla. seriye taktın gidiyorsun. 1 - 2 - 3 - 4 ..... 1569 sonu lost gibi belli değil şaka bir yana 2 çeşit olacak sanırım yeni spin takım düzüyorum abilerimizin tavsiyeleri ile. biri iyi olacak (Kadir abi destekli) diğeri alt seviye. çeşitli sahteler le güzelleştireceğim takımı. bu çabalarımın karşılığını umarım senin gibi seriye takarak alırım. yoksa bu ikinci hayal kırıklığı olacak. yine hayal kırıklığı olursa pompalı tüfek ile gidecem artık
tebrikler güzel av olmuş.. kefali ve levreği aldığınız sahtenin marka ve modelini öğrenebilir miyim acaba sizin için de sorun yoksa? daha iyileri rastgelsin
çok güzel levrekler almışınız darısı başımıza diyecem levrek merası bılmıyorum istanbulda zaten levrek hariç hemen hemen marmaradan cıkan balıkları aldım dünde palamut günüydü boğazda
Çok güzel kareler,tebrikler, Bir süredir,levrek ile ilgili konular dikkatimi çekmeye başladı.Daha bir keyifli anlatımlar çıktı karşıma -okumayada doyamıyor insan.Her farklı başlıkta gerek teknikler,gerek öneriler v.b.leri şimdilik kayıt ediyorum ve tekrar gözden geçiriyorum.Bilmiyorum,Mudanya-kumyaka-trilyye civarlarında nasıl olur ama kısa sürede gerekli takımı oluşturup at-çek konusunu denemek istiyorum kısmet olursa. Saygılar. Erkan
E Bilader boşa konuşmuyoruz. Git al levreğini dedim. Gidip almışsın Hava iyice bi yatsın. O zaman gelirim ben karınca suyu olsun iyice
Teşekkür ederim.. Sağol abicim inşallah teşekkür ederim. Umarım yaşadığın son hayal kırıklığı olur ve levreği kucaklarsın Rastgele..