Merhaba, Pazartesi gecesi yasin ve özkan ile yaptığımız avda,yasinin kıyıları tararken atladığı balıkları almak üzere 04:00 civarı avlağa doğru yola çıktım. Avlak son avın gerçekleştirildiği yer.O gece yasin hırsla kıyıları resmen çiğnemiş (Hırs iyidir ) Yaklaşık yarım saat turladıktan sonra ilk atış yapıldı,ilk atışta psikopatlardan biri takıma bastı,gelirken önünde birde zargana getirdi hayvan can havliyle kumsala attı kendini:laughing: Denizde can pazarı olduğu belliydi,yaklaşık 2.5 saatlik av boyunca bol bol havada uçan zargana seyrettim saat 7 ye doğru vuruşlar kesildi ve avı sonlandırdım. (Mehmet abi (sargoz35)senin nasibini ayırdım,denizde seni bekliyorlar) İnşallah birileri bize kızıp ,küsmez lüferlerini yakaladık diye:laughing: Yasin, izin taklalarına başla istersen yavaş yavaş Hepinize rastgele arkadaşlar...
Ahh ustam ah bak yine yaptın yapacağını kurtlanmaya başladım hafiften ama bu hafta sonu izin zor bi de daha 4 güne ihtiyacım var malum değişiklikler için biraz bıraktıysan denizde önümüzdeki hafta yeni ekipmanla alırız onları Bizsiz avın tadı olmuyordur sen boşver ava gitme bence
Sizden arta kalanları aldım yasin Acele etme ya ,malum ''balık yok'' sen yinede izin taklalarını atmaya başla bence
Önümüzdeki hafta için izin tamam taklaya gerek yok anlaşmayı yaptık bir hafta av bir hafta ev :laughing: malzemeleri tamamlayınca soluğu orada alacaz
Kıyıdan bizim bölgede yapılan bir av için bence süper. Tebrikler Ümit. Niceleri rastgelsin. İnsanlar tekneden yakalayamıyor bu kadar lüfer. Devamını dilerim.
Sen yoksa balık yok diyerek bana mı sataşıyon :laughing: Bayramda bizde bolca yakaladık canım. Yok dedim mi ben. Şimdi var balık, tam zamanı. Yakında levrek te hızlı zamanını girer. Ha şu anda da levrek var ama seyrek. Senin gibi ustalar seyrek balığı da bulup yakalasa da. Benim gibi tecrübesizler hızlı zamanı beklemek durumunda sanıyorum.
Yok yok sakata gelmez anlaşmayı sağlam yaptık malzemeler yetişirse izin konusunda sıkıntı yok. Abi bu adamla tekne avına çıktığımızı düşünemiyorum, kıyıdan böyle alıyorsa kim bilir tekneden neler çeker Balık bize yok bi dahaki avda santim santim tarayacağım o kıyıyı hiç atlamayacağım görürsün sen yeni ekipmanla yeniden başlayacağım çok pis hırs yaptım
yok canım ben direk seni hedef almıyorum tekne avın çenemi kapatmaya yetti sayılır :laughing: olacak olacak yavaş yavaş,hepsi olacak
Benzinliğin yerini biliyorum sen vermesen de gider hem su hem kola alırım o balıkları da yakalarım :laughing: :laughing:
Bak ağzından kaçırdın işte, Özkan haklıymış demekki maharet avdan önce içtiğin koladaymış, bi dahaki sefere meyve suyu almayacam ben de kola alacam görürsün sen :laughing: :laughing: