İzmir Ocak ayında balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında unal0335 tarafından paylaşıldı.

1. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Merhaba balık avı sakinleri.. Öncelikle yapacağınız tüm avların bereketli olmasını dileyerek maruzatımı belirtmek istiyorum.

Malumunuz kış ayları balık avı yönünden genelde kısır geçiyor.. Raporların azlığıda bunu doğrular nitelikte. Geçen hafta gittiğim avda Çeşme, Mordoğan arasındaki meralarda tek bir canlı bile yoktu..

Bu hafta sonu babamla beraber stres atmak için yine bu meralarda şansımızı deneyelim diyoruz. Hangi balıklara hedef koymalıyım ? Deniz çarşaf gibi rüzgar bile yok şu aralar. Bu durumda hangi yemler caziptir ? Olta düzeneğimi nasıl ayarlamalıyım ?

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Sağlıcakla kalın..

2. senol777

senol777 ŞENOL

Selamlar izmir de çeşme ildir foça ve seferihisar da balik avi turlari yapan teknelere var bunlardan biriyle mercan karagöz vs balıklar tutabilirsiniz nette telefonlarını bulabilirsiniz takımlara gelince 3 arti 1 hırsızlı takımlarla v yem olarakta sulunez kullanabilirsiniz iğneden üst mustad 1251 c ve mustad 496.3 igne kullanın umarım yardımcı olmuşumdur

3. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Teşekkürler yorumunuz için. İleride çok otluk var ve buda yemleri aşırı zedeliyor şuan buna bir çare düşünüyorum. Tekneci tanıdığımız var ama kıyıdan şansımızı deneyelim diyoruz gerence körfezinde :)

4. senol777

senol777 ŞENOL

Takımını diye yatirmiyacaksin apikoda kalacak yani diye değdi denmedi şeklinde hırsıza kullanmayabilirsin sadece 3 igne kursunun üstünde kalacak bu şekilde takilmaz

5. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte

Apikoda terimini araştırınca anladım ne demek istediğinizi sağolun :)

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Canlı çekirge büyüklüğünde mamun al. Tek iğne gezer kurşun ile hafif çalkantılı kumluk bir merada levrek ara. Belki bir mırmır da denk gelebilir.

7. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Çeşmealtı iskeleden dışarı adalara doğru tek iğne gezer kurşun at..yem boru kurdu,av saati geceden güneş doğana dek..iyi mırmır yapıyor bu aralar..Biz bu kış oldukça faal geçirdik sezonu fakat vakit bulup da rapor hazırlıyamıyorum..