Hedef balığı LEVREK olan,bıkmadan yorulmadan saatlerce at-çek yapan biriyim (bazı arkadaşların deyimiyle;makinadan duman çıkartan )Tüm arkadaşlara hayallerindeki trofeye ulaşmalarını dilerim saygılar sevgiler.
Abi biraz geç olmuş tanışma mesajı sanki Hoşgeldin sefa getirdin abi, senin gibi dinlenmek bilmeden saatlerce at-çek yapan ama skoru sıfır olan birini tanıyorum (laf aramızda o kişi ben oluyorum)
Bence de "balık yok" her zaman söylüyordun ama inanmıyorduk, din denedik onayladık hakikaten "balık yok" ustam
Önce denizi iyice gözlemliyeceksin kefal yavrularının nerede toplulaştıgını ögreneceksin bu ögrendigin yerler senin meran olacak ve oralarda at-çek yapacaksın sabah erken saatte ve akşama dogru saatlerde levrek oralara yemlenmek için muhakkak gelir, levregin gelmesi ile balıklarda bir tedirginlik hissedersin kimi balıklar su üstünden dahi şıçrar bu oralarda levregin olduguna işarettir oralarda at-çek yapacaksın denizin çırpıntılı oldugu havalarda yakalama şansınız artacaktır, durgun denizde yakalama şansınız azalır birazda havaların soguması gerek.
balık yok hocam bileğine kuvvet versin rabbim at çek yaparken 10 saat at çek yapanlardanım bende barracudaları bekliyorum bende bulamadım bir antalyada hahah rastgele
Hoşbulduk yasin,skorum sıfır değil ama daha çok olmalı umarım hem senin hem benim hemde emek veren bütün arkadaşların raporlarını burada okuruz
Çok teşekkür ederim önerilerin tavsiyelerin için Sami amca!Şu anda her seferinde tecrübe ediniyorum devam sonuna kadar
Senin skorun sıfır olmadığını biliyorum abi ( tahmin ediyorum daha doğrusu) Benim at-çek skorum sıfır (1 sübye yakaladım o da puan getirmiyor ) İnşallah o levrek raporlarınu bir gün biz de yazabiliriz