Arkadaşlar foruma sırf bu soruyu sormak için üye oldum. İzmire yeni taşındım. Karşıyaka da oturuyorum. İlk defa olta balıkçılığı yapacağım. nasıl bir olta tavsiye edersiniz. Amatörüm birde izmirde tavsiye edebileceğiniz yer neresi var çok uzak olmamk kaydıyla karşıyaka civarlarında. Acil bir şekilde olt tavsiyelerinize ihtiyacım var. Link verirsenizde olur
bu foruma sırf bu soru için değil de dostluk için dahil olsaydınız keşke. izmir ile ilgili arama yaparsanız bir çok konuya ulaşabilirsiniz.
izmirle ilgili arama yaptım çok fazla birşey yok. Valla dostluk için kimse hiç bir foruma üye olmaz dostluk sonradan gelir diye düşünüyorum ford arabası olan gidip mercedes forumuna üye olmaz dimi dostluk için hoşbulduk bu arada inşallah güzel şeyler paylaşırız ama bunun için önce güzel bir olta sahibi olmam ve şans sahibi olmam lazım kayınpeder emekli oldu alacağız 2 olta keyfimize bakacağız...
Neyse ben gidip buz hokeyi severler formuna yeni yeni arkadaşlıklar kurmak için üye olayım bari. buz hokeyinide hiç bilmem ya olsun arkadaşlık kurarız. Bana sizin arkadaşlığını değil vereceğiniz bilgiler lazım arkadaşa dosta ihtiyacım olsa bunu internet aracılığı ile yapmam zaten arkadaşlık olacaksa da kendiliğinden olur zaten. neyse verceğiniz bilgide lazım değil arkadaşlığınızda dostluğunuzda ben makinayı aldım zaten sahilde balık tutan bir adam bak bilader sana bir soru sorcam ama dost olmak için değil sakın yanlış anlama sadece soru soracağım dedim. Adam da bana olması gerekende bu zaten sor dedi. Bende sordum yeni başlayan için hangi oltayı tavsiye edersin???? ilerleyen günlerde kafama takılan diğer soruları da o adama soracağım. ama sadece soracağım. Bellimi olur belki dost oluruz yan yana oltamızı atar sahilde çay satan kadından çay alır içeriz. Ama haydi gel dost olalım demeyle ne dost dost olur ne kurt kuzu olur...
"Arkadaşlar foruma sırf bu soruyu sormak için üye oldum. İzmire yeni taşındım. Karşıyaka da oturuyorum. İlk defa olta balıkçılığı yapacağım. nasıl bir olta tavsiye edersiniz. Amatörüm birde izmirde tavsiye edebileceğiniz yer neresi var çok uzak olmamk kaydıyla karşıyaka civarlarında. Acil bir şekilde olt tavsiyelerinize ihtiyacım var. Link verirsenizde olur" bu şekilde ilk mesajınızın olması doğru bir giriş tarzı değil demek istedik zaten. bu forumda 30000 den fazla insan var. tabiki herkes herkesle dost değil. ama unutulmaması gereken bir şey var paylaşım sitelerinde öncelikle merhaba denir sonra kısaca kendini tanıtırsın ondan sonra da paylaşıma başlarsın. Yani kısacası üslup önemlidir. sınırsız kapıda açar, açık kapıyı da kapatır.
forumlarda tanışma köşesi de olur yöneticiler genelde öncelikle kendilerini tanıtmaları konusunda üyeyi burayı yönlendirir ama insanlık hali yönetici kaçırabilir unutabilir ama aynı insanlık hali üyede unutabilir kısaca önce cevap verilir sonra kendinizi tanıtırsanız seviniriz gibi rica cümlesi kurulur. Şahısda kendini tanıtır. Ama çocuk gibi sen bize meraba demezsen bizde sana cevap vermeyiz tarzından yaklaşımlar 0 6 yaş grubuna yakışır. Neyse aydın havası olsun. kapılar kapalı olsun internette kapı çok yada sahil kenarındaki adamın yanına bir daha giderim. haydi eyvallah