MErhaba... 1 ay önce izmirden organizasyon yapmaya çalıştım.yeterli sayıda kişi olmadğından iptal oldu. Tekneyi buldum.6 kişi çok rahat avlanabilecek bir tekne..10 kişde avlanabilir sıkışarak.14 metre sonuçta.ayna kıç dedikleri tekne tarzında.250 tl ye el sıkıştım.Daha ucuzları vardı ama bu teknede 15 adet can simidi var.kişi başı 3,5 fazla verip güvende olmak mantıklı geldi bana... Eğer 6 kişi gelirse 40 tl düşücek kişi başı.daha fazla olursak dahada düşer...son 1 hafta kararlaştıralım kadroyu.ilginenler varsa bana özel mesaj atabiilir... Organizyon günümüz 27 mart pazar....
27-28 martta bende büyük ihtimal mordoğandan çıkıcam olurda bir aksaklık olursa sizinle gelebilirim,teknenin durumu iyi değil çünkü Siz hangi limandan çıkıyorsunuz? Mesajda belirtmemişsiniz...
Hava şartlarınla fazla alakamız olmaz.hava kötü olsa bile 15 dk süren çalkantılı bir denizden sonra alman adası arkasına saklanıp avlanırız.eğer hava düzgün olursa mercan avlağımıza gideriz. güzelbahçe limanında çıkıcaz. üçyol tarafından gelicek olan varsa benim arabaya doluşup gideriz.
Hocam tamam ben mordoğandan vazgeçtim,oraya her zaman gideriz zaten,urla tarafına hiç çıkmadım daha,sizinle gelicem..Allah nasip ederse ben geliyorum,bir kişi daha %80 gelicek gibi,onsuz hiç bir ava çıkmadım daha ,daha soramadığım için kesin demiyorum ama iyot kokusuna dayanamaz,oda gelicektir... Zaten sürekli forumdayım,yine paslaşırız Edıt:Gaziemirden gelmek isteyen olursada ben alabilirim...
kardeş balık avı için 40 tl. fazla para güzelbahçe 2. limana uğra bekçi galip var onu gör ve konuş sana daha ucuz tekne bulacaktır ibrahim kaptan var (ibrahim aktan) kaptan karabulut var alternatif çok dilersen RASGELSİN den yardım al
Selamlar işin açığı 40 tl benimde biraz pahallıma geldi.Ancak bende böyle bir organizasyona sıcak bakıyorum. GÜZELBAHÇE 2. LİMAN İbrahim Kaptan : 0 535 770 95 11 SÜLEYMAN KARABULUT : 0538 294 01 94 Kuzenimin bahsettiği kaptanların telefonları bu umarım bi işe yarar ve güzel bir gün geçiririz.Esen kalın..
Bu arada ben heyecanıma dayanamayıp kaptan karabulutu aradım teknesi güzel fiyat makul maximum 5 kişi alıyor fiat da fix 100 tl ve haftasonları müsait , tekne 8 metre olup wc ve mutfak mevcuttur.
Mordoğanda aynı tekneler 50-60 liraya kiralanabiliyor ama işte yolu çok kötü o tarafın,arabanın arkası virajdan çıkmadan kafası başka bir viraja giriyor
Yol parasını da hesap edecek olursak aynıya gelmiyormu..?? Ayrıca tekne sahibi de değerli bir kaptanımız ve çok tonton bir abimiz..Bize meralar ve oltacılık hakkında baya bir fikir ve bilgiverebilir diye düşünüyorum.
Önder abi,bulduğum tekne biraz büyüktü ve güvenlik olarak tam donanımlı idi.Kişi başı 5,10 fazla verip büyük ve güvenlik ekipmanı olan bir tekne seçmek bana daha mantıklı geldiği için bununla anlaştım ama daha uygun tekne bulursak onunlada gideriz neden olmasın...
Mordoğanada işim geregi sık sık gidiyorum.oradanda mutlaka bir tanıdık bulup çıkabiliriz ama 80 km git 80 km gel zor olur gibi geliyor bana.
Eski liman full tanıdık,hatta kaynarpınara gidersek tekneye parada vermeyiz..Evet yolu çok bozuk ama mordoğanda aldığım lezzeti hiçbiryerde alamıyorum vede o yol iyikide bozuk,iyikide çeşme otobanı gibi bir yolu yok..Bu sayede hala çok temiz,çok bakir,çok güzel...
Eğer tekne sahibinin telefon numarasını verirseniz konuşuruz.120 tl ye 4 mtre sandallar var hatta 80 e bile var.benim bulduğum 14 mt çift kamaralı ,wcli 45 bg iveco motorlu.ve 15 kişilik güvenlik ekipmanı var.hatta acil fişegi bile var. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın amacım para kzanmak değil.bu organizyondan belki benden daha fazla para çıkıcak.araba ile git gel bile 20 tl olucak bana.Eğer çok daha uygun fiyata yapıcak olan varsa bir konu açsın. Tekrar belirtiyorum.amacım para kazanmak değil.(o paratayada ihticacım yok zaten)Hatta organizasyona gelen arkadaşlardan daha fazla para çıkıcak cebimden.amacım ne zamandır gerçekleşmeyen izmir organizasyonumuzu yapmak. Bulduğum tekne ticari amaçla düşünenler için faydalı olmaz.amacımız eğlenmek ve yeni balık dostlarınla tanışmak.... Daha uygun 14 mt yi 250 tl civarında ayarlabilen olrsa,konuşalım.kişi sınırı yok dediğim teknede.10 avcı,5 kişde misafir alabiliyor. Çok pahalı tarzında olan msjlar beni yıldırıyor.alt limitimiz 40 yl isteyn gelir istemeyen gelmez...
KAynarpınar mordağana 3,5 km daha yakın,oraların çipurası ve sarı kulak kefalı mükemmel.Tadına çok baktım ....fangri(mercanın büyük boyu) ise az ama mükemmel lezzetli....çok çıktım oralardan.adım adım biliyorum hatta o tarafı.balıklıovadan en az 20 kez çıkmışlığım var denize.en büyük hatam cep tel bile olsa resim çekmemem . Oralara organizsyon düzenlemek çok güzel olur.karaburunun eşsiz koylarını koylarını gösterirdik belki ama 5 km mesafeye daha gidemedik ...belki girişimci arkadaşlar sayesinde karaburun tarafına yaparız bir organizyon.belkide ayıbalığı(fok cinsi) görme fırsatı yakalarız.
bu teknenin yakın plan çekimleri; Güzelbahçe 2. Liman toplam av süresi 10 saat KAPTAN KARABULUT TELF.05382940194 yeterli derecede can simidi ve yeleğide var..!