Bir kaç günlük aranın ardından,gece 02 de yine yollara düştük Gündüzden hazırlanan boru kurdu ve sardalyalar alınıp,doğru 5 nolu avlağa doğru yola çıktım. Gecenin karanlığında ,çalı çırpı arasından düşe kalka avlağa indim bu meraya inen herhangi bir yol olmadığı için inmek ayrı dert ,çıkmak daha bir ayrı dert ama levrek için her şeye değer saat 04 gibi yemli takım suya indirildi ,bende diğer tarafta at-çek yapmaya başladım.İlk atışta silikonuma büyük olan levrek yapıştı,itinayla kıyıya alındı.Bir 20 dakika sonra da diğer levrek takıma bindi. saat 06 ya kadar silikonlara başka vuruş alamayınca tamamen yemliye yöneldim ve 06-07 arası da yemli takımla sargoz ve mırmırları aldım.benim için karışık güzel bir av oldu. Hepinize rastgele arkadaşlar.
hem avlak harika duruyor hemde balıklar...daha büyükleri rasgelsin tebrik ederim cok güzel bir av...levrek atışlarını sanırım ilk resimdeki kayalardan yaptınız ??
Sevgili Ümit Ellerine sağlık çok güzel yine başladık galiba Süper Ellerin dert görmesin daha nice güzel ve bol balıklı avlara.
Tebrikler hocam, yine bir Ümit klasiği Bende düşünmeye başalamıştım reel28 raporları nerede kaldı diye Ellerine sağlık hocam çok yakışıklı duruyor balıklar. Bende bu haftasonu teknecilerin patlattığı avlağımı tekrar deneyeceğim ama pek ümidim yok. Cumartesi senin tavsiyelerini dinleyip yemli takımı kuracağım, bir kaç parça daha malzeme alacağım sahte silikon falan sonra yollara Avların daim olsun rast gelsin...
Eyvallah yasin sağol, Tekneciler talan ettiyse uzun bir süre hayır bekleme ordan. Ceza bitti, balığıma çıkarım diyorsun yani Rastgele kardeşim..
Valla bir hafta ceza fazla geldi, biliyosun sadece pazar günleri çıkabiliyorum bir hafta bile geçmek bilmezken bu sefer iki hafta geçmiş olacak ama geçmiyor canına yandığımın zamanı rüyamda balık avlamaya başladım damarlarım kıpraşıyor
İyi bilirim bir kaç gün çıkamadım ,uyurken yastığa yorgana tasma atar oldum :laughing: Haftasonu bi trofe yakalada beklediğine değsin bari
İnşallah, ağzından bal damlıyo valla aslında söylediğin gibi tekneciler talan ettikten sonra bir kaç hafta uğramamak gerekiyor ama mekan aramak zor geliyor artık Bir de bildiğim kerpici bilmediğim villaya değişmem
Tebrik ederim Ümit,balıklar çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Avlağın çok güzel,her zaman rastgelsin.
tebrikler Ümit yine boş durmamışsınhihi adamlarımı göndereceğim arkandan..takip edecekler seni.mekanına kadar haberin olmaya olurmu