Evet dünkü yorgunluğun üzerine bugün forumda karşılaştığım durum pek iç açıcı değildi aynı dünkü balık avımız gibi.O kadar heyecan o kadar hırs anlamadık.Tam dört yer değiştirdik kaptanımız çok usta biri bizi kendi avlaklarına götürdü kerterizler tamam ağaç bayrak taş tamam.Tamam mı kaptan çapayı atıyorum, kaptan at bakalım dedi ve attım ama atmaz olaydım.Bekle yok bekle yok.Bir saat sonra bir tane mandagöz mercan aldı kaptan, ben bir tane erkek mercan aldım, Mustafa abimiz bir tane istavrit aldı(istavrit günün süprizi oldu çünkü yeni yeni sularımıza gelmeye başlamış)[/LEFT][/CENTER][/RIGHT]Ben de bir parça erkek mercan aldım.Derinlik 50 55 metre civarı. Haydi bakalım çapa çekildi başka avlağa oradada aynı olay istavrit, mercan küçük bir gopez. Gün batmaya yaklaşırken hadi bakalım dedik attık ağzına gitsin boğazına akıntı ters dönmüş benim misinalar git dolan çapa ipine(100 gr kurşun) akıntıyı hesap edin artık.Hiç tadım tuzum kalmadı yani anlıcağınız.Güne nasıl başladım nasıl bitti anlayın.ALLAHIM DÜŞMANIMA BÖYLE AV GÖSTERME YARABBİM.SONUÇ:Toplam dört kişi 4 saatte 1,5 kilo balık. Güzel bir kılıç balığıda gider ayak bize şovunu yaptı gitti.Boyu yaklaşık 1 metreydi.
İki kişi yarım kilo istavrit almıştık.Onu hatırladım şimdi.Geçmiş olsun ne diyelim.Deniz bazen bunu yapıyor galiba benim bir kere başıma geldi ama ustalar bile böye raporlar gönderiyor ara sıra!.... İşin zevkide amatörlüğüde bu..... Hep yakalasak peşinden niye koşalım.Bir sene oldu şuraya bir rapor koyamadım.Gerçi topu topu üç sefer balığa çıktım.Ama nasipte yokmuş olmadı.Sizede bundan sonraki avlarınızda rastgele.......
Gürcan seni anlıyorum ama, hiçbir söz seni teseli etmez birader. Gide-gele, gide-gele alışacaksın. Başka yolu yok.
nasip değilmiş diyelim 1 ay kadar önce bende özdere çivarında kıyıdan üç gün süreyle avlandım ama sonuç sizin dediğiniz gibi hüsran oldu bende avlandığım bölgeyi değiştirdim özdere ürkmez arası d.s.i ve tmo kaplarının ordaki sahilde gece mırmır akşam üstleri de ordaki balıkçı barınağının orda kefal avladım iyiki avlağımı değiştirmişim eve hiç boş gitmedik.
Merhaba , yazmis oldugunuz yazilarinizi okudum . Ben siteye yeni uye oldum . Bu sene bir aksilik olmazsa temmuz ayinda o civarlarda olucagim Bolgeyi pek tanimiyorum ( Balik alanlari açisindan ) Tanisip gorusmemiz mumkunmu ?