Merhabalar konuyu dogru yere actigimdan emin degilim sevgili balik dostlari. Trabzon da yaşıyorum, İzmir Özdere ye 2 haftaligina 9 19 temmuz arası tatile gidecegim. Balik tutkunu olarak tatilde de avlanmak istiyorum. At cek icin ve yemli av icin yardimlariniza ihtiyacim var. Yemi yakınlarda nereden temin edebilirim? okuduklarıma ve duyduguma gore mamun, sulunes ve karides kullaniliyormus. gitmeden takımları hazırlamak istiyorum. çapari, iğne ve hedef balıklar hakkında (çupra, mercan vs.) hakkında bilgi verebilir misiniz? spin oltamı da götürmem için (levrek, baracuda) yakınlarda avlanabileceğim (10 - 20 km mesafede) mera var mıdır? Yardimci olacak arkadaslar icin simdiden teşekkür ederim.
Alı Bey Özdere de güzel levrek avyapabileceginiz yerler vardır.Özdere balıkci barınagının sağ tarafı özellikle barınağın girişinde lodolu havalarda levrek almanız mümkün.Özdere ile gümüldür arasında bir dere var derenin denize döküldüğü yer,sahil kesimi sabahın erken saatleri ve akşam gün batımın da av yapacağını düşünüyorum. Rast gele.
Arkadaşın bahsettiği derenin içinde tatlı su kefalleri de var.Çarpma-çırpma yoluyla livarı dolduranları gördüm. Özdere'den Selçuk'a doğru ilerlediğinizde dibi kumluk sahillerde gece saatlerinde Mırmır'da çıkıyor. Rastgele.........