izmir ozdere tatil yardim lutfen

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında akkorkmaz tarafından paylaşıldı.

1. akkorkmaz

akkorkmaz Ali Kerem Korkmaz

Favori Kamış:
    Okuma V Sistem 3.00 10-40
    Favori Makine:
    Shimano biomaster 2500
    En İyi Avı:
    henüz yakalamamış olduğumdur...
    Merhabalar konuyu dogru yere actigimdan emin degilim sevgili balik dostlari.
    Trabzon da yaşıyorum, İzmir Özdere ye 2 haftaligina 9 19 temmuz arası tatile gidecegim.
    Balik tutkunu olarak tatilde de avlanmak istiyorum. At cek icin ve yemli av icin yardimlariniza ihtiyacim var.
    Yemi yakınlarda nereden temin edebilirim? okuduklarıma ve duyduguma gore mamun, sulunes ve karides kullaniliyormus. gitmeden takımları hazırlamak istiyorum. çapari, iğne ve hedef balıklar hakkında (çupra, mercan vs.) hakkında bilgi verebilir misiniz?
    spin oltamı da götürmem için (levrek, baracuda) yakınlarda avlanabileceğim (10 - 20 km mesafede) mera var mıdır?
    Yardimci olacak arkadaslar icin simdiden teşekkür ederim.

2. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Alı Bey
    Özdere de güzel levrek avyapabileceginiz yerler vardır.Özdere balıkci barınagının
    sağ tarafı özellikle barınağın girişinde lodolu havalarda levrek almanız mümkün.Özdere ile gümüldür arasında bir dere var derenin denize döküldüğü yer,sahil kesimi sabahın erken saatleri ve akşam gün batımın da av yapacağını düşünüyorum.
    Rast gele.

3. akkorkmaz

akkorkmaz Ali Kerem Korkmaz

Favori Kamış:
    Okuma V Sistem 3.00 10-40
    Favori Makine:
    Shimano biomaster 2500
    En İyi Avı:
    henüz yakalamamış olduğumdur...
    Tesekkurler, sagolun

4. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    acemi şansı 3,5Kg Çipura;Karaburun/Çeşme
    Arkadaşın bahsettiği derenin içinde tatlı su kefalleri de var.Çarpma-çırpma yoluyla livarı dolduranları gördüm.
    Özdere'den Selçuk'a doğru ilerlediğinizde dibi kumluk sahillerde gece saatlerinde Mırmır'da çıkıyor.
    Rastgele.........