İzmir Sahilevleri

Konu, 'Bölgeler' kısmında aeakkus tarafından paylaşıldı.

1. aeakkus

aeakkus Alipaçino

İzmir Sahilevlerinde çipura avı yapmak istiyorum.Avlağın zemini ve derinliği hakkında bilgisi olan varmı?Ayrıca sahilevlerinde ne tür bir takım ve hangi yemi kullanmamı önerirsiniz?Teşekkürler.

2. Hisardadan Levent

Hisardadan Levent LEVENT

Favori Kamış:
    shimano twin poer 4000 fb kamış:Antares 300 kısa katlanan
    En İyi Avı:
    Antenli Mercan
    ali kardeşim sahilevlerinde önerim askeriyeni yanı veya parkın oldugu ver genelde yengecle veya boru kurdu ile avlanır iğne olarya 496/2 mustad iğneli takım 50 gr kurşula avlanabilirsin yanlıc çok takılma yapabilir kamış ve makina ile avlanmanı öneririm arada granyozda çıkmakta şimdiden bol nasipli avlar

3. 35kalamarcı

35kalamarcı murat(35kalamarcı)

Favori Kamış:
    KAMIŞ OLTA KALAMAR ZOKASI
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    artı olarak mırmır ve lidaki de çıkıyor onun haricinde de altı evler de güzel çipura yapar sahil evlerinden sonra ki yerleşim alanıdır gece madya yada boru kurdu ile gündüzde yengeç ile avlanmanızı öneririm bol avlar dileğiyle (rastgele)...:rolleyes: :rolleyes:

4. aslanhan

aslanhan Oğuzhan Özdemir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    SazaN 5,650 kg
    Öncelikle merhaba bayram tatilinde sahilevlerine gitmeyi düşünüyorum . Ben yengecle avlanmayı düşünüyorum nasıl bir takım yapabilirim iğne numarası ne olmalı??

5. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    iğne mustad 496 2-1- 1/o gibi iğneler olabilir gezer kurşunlu tek iğneli takım idealdir;)