İşlerim sebebiyle bu yaz Temmuz - Ağustos aylarında İzmir - Selçuk/Şirince'de olacağım. Malum Selçuk deniz kıyısından nispeten uzak bir ilçe ama buraya en yakın ve bildiğiniz avlaklar nereler? Tatlı su da deniz de olabilir... Amaç keyifli vakit geçirmek olacak. Mesela şu görselde kırmızıyla belirttiğim yerlerde ekmek yok mudur? Vardır sanki. Hangi takımla nerede ne tutabileceğimin tavsiyelerini dört gözle bekliyorum.
aydınlıyım bende istanbulda yaşıyorum kuşadasında pamucak civarında Levrek,Çipura deneyebilirsin yolun didime düşerse menderese yakın yerler bereketlidir. canlı yem ve yengeç tutmaya bak ve boru kurdu güzel avların olabilir
gösterdiğin yerler pamucaka benziyor, daha önce torbalıda 1,5 yıl kaldım. oralarda hiç balığa gitmedim ama 3 lü köstekli takımlar ile, mırmır, karagöz avladıklarını biliyorum.
geçen yaz tatile gitmedn hemen önce arabamı değiştirmiştim 5 günde 6000 km yaptım o bölgede avlak ararken 10 günlük tatil dönüşünden sonra arabayı 10.000 bakımına sokarak servis 1000 bakımına getirdiğimi düşünürken şaşırmışlardı o bölgelerde ekmek var orada harika bi yer ama söyleyemem avlakların keşfedilerek bulunmasından yanayım çünkü, iyi bir gözlemciyseniz gezdiğinizde dikkatli bakın diyebilirim.
Hakan Bey'in dediği gibi işaretli bölge pamucak sahili. O sahilde 2 tane azmak var buda kefal demek kefal demekte hali ile levrek demek hihi Ayrıca o bölge kumluk bir yapıya sahip.azmak civarlarında mamun bile çıkarıldığını duymuştum ( görmedim )...İri mırmırlar çıktığını söylüyorlardı. Levrekte yapıyormuş ve de tabiki lidaki... :hungry: daha ne olsun di mi? reeling
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Anlaşılan ufak bi' malzeme çantasıyla tedarikli gitmek gerekecek. 2 ay civarı oralarda olacağım ve her hafta bir gün izinim olacak. İlk izinimde keşfe, diğerlerinde de vakit buldukça ava çıkarım artık. Rapor paylaşmayı umarım...