Merhaba arkadaşlar; Yeni başladığım spin avında ilk meyvemi almış bulunuyorum. Sabah nehrin denize açıldığı merada yaklaşık 2 saat av sonucu verim alamayınca, limanda avlanmaya yeltendik iyikide yeltenmişiz. Bayramın ilk günü saat 15:27 sularında ilk Levreğimi çektim. Bir kez iri bir levrek kıyıya kadar takip etti fakat hamlede bulunmadı. Bir kezde yaklaşık kıyıdan 20m uzağındaki rapalama bir hamle gördüm fakat levrek takılmadan kurtuldu. zaten gündüz avı olduğu için bunlar bile şanstı belki. Hava çok sıcak çok iyiydi millet denizde yüzüyordu. Meraları ve balığı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Öneri ve yorumlarınızı önemseyeceğim. Rasgele arkadaşlar.
Tebrikler. Çok kısa zamanda verim almışsınız, aramızda benim gibi 3 yıldır levrek yakalayamayanlar olduğunu duyunca sanırım ne kadar şanslı olduğunuzu anlarsınız devamı da rast gelsin
kardeşim tebrik eder devamını dilerim lakin levrek gibi ender balıkların mera bilgilerini böyle davul zurna ile vermen çoook yanlış. unutma ki buralarda iyi niyetli insanlardan daha çok art niyetli insanlar da var.
oncelikle yorumlariniz icin tesekkur ederim, meralari paylasma konusunda hakli olabilirsin bir cok yer var bir kacini paylasmak sknti olmaz levregi aldigim sahte berbat haldeydi gagasi kayalara takilip kirilmis oldgndan garip aksiyon aliyordu onunda etkisi vardi
Tebrikler, Paylaşım içinde teşekkürler. Güzerl bir av olmuş gerçektende. Sahtenin markası modeli nedir acaba ?
rapala : pronex max pin 13cm 20gr 70cm dalan bir sahte kamış : discovery uglyduck 10-30gr atarlı makine : shimano catana 4000 Rapala ile ağustos ayında sabah suyunda 60cm bir barracuda almıştım ozamanlar daları vardı. Dünki avda kayaların arasına sıkışması çıkartırken gagasının kırılmasıyla daları yok oldu diyebilirim. hatta gövdede ki 3lü iğnenin 1i kırık. Rapala alacağım 2 rapala arasında kaldım. 1)Savage Gear Side Down Prey 110 mm 27 gr 2)cam rapala 10cm 25gr sarı kırmızı (gelibolu sahtesi)
Öncelikle tebrik ederim :thumb: Sahte ile levrek haberlerinin gelmeye başlaması güzel. Bu arada öğlen saatinde balık kandırabilmek de cabası. Bence de böyle meraları açık etmemek lazım Diğer taraftan sahte olarak rapala maxrap 13-15 cm lik önerebilirim. Özellikle fayu rengini. Atımı da gayet iyi. Gece&gündüz, merada balık varsa büyük ihtimal kandıracaktır. Ayrıca sabah suyunda su üstü sahteleri de denemek lazım Çok daha irileri gelir, hatta salıverme videolarını da görürüz umarım. Rastgele :thumb: