Merhaba arkadaşlar, İşimden ayrıldığım iş aradığım şu günlerde can sıkıntısına en iyi gelebilecek şey tabi ki balığa gitmektir dedim kendime. Bu soğuk havalarda gidecek yandaşda kandıramayınca tek gitmeye karar verdim. İzmir kıyılarında geçen avım aslında biraz verimsiz geçti diyebilirim. Yedim içtim gezdim güzel vakit geçirdim doğada tek başıma reeling Saat 10:00 civarında bulutların güneşi kapattığı hafif poyraz estiği anda oltamda bi hareket farkettim. kıyıya balığı aldığımda şaşırdım. Ufak bir sinarit merhaba diyordu bana. yanımda havuz vardı kayaların oyuklarından oluşmuş, aldım biraz beraber takıldık ve başkada balık gelmeyince geri saldım güzelim sinariti. Sahte: STRIKE-PRO 062F SUNİ BALIK 11CM 010OB Kamış: Discovery Ugly duck 2.40cm 10-30gr atarlı rastgele
çok yakışıklı balık ya şu renklerin güzelliğine bak. Tebrikler kardeşim iş konusunda Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin.
Esen kardeşim, bu güzelim yavruyu geri saldıysan bunun babaları oltana gelsin, yüzünü güldürsün inşallah. :thumb:
kardeşim ya senin saldığın sinarit bana geldi ya benim saldığım sinarit sana geldi güzel av tebrik eder devamını diler bir an evvel iş bulmanı ümit ederim