var.evka-4 ün arkasında eğri dere var.daha aşağıda laka köyünden gelen laka deresi var ikisi birleşir.ama sakın balıkları yakalamaya uğraşayım deme .en büyüğü parmak kadar çay balığıdır.deremizin süsü onlar yıllardır oralara gelen 10-15 kişilik çocuklar tarafından katledilmektelerben ordan yıllar önce sadece 2 tane akvaryuma koymak için yakalamıştım balıklarımı yiyince geri saldım
yaş 11 bilmem farkındamısın sen bu forumun en küçük üyesisin merak etme izmir bölgesinden sana yardım gelecektir
Ege beni anlamışındır umarım.bak koskaoca denizimiz var hem ne yapacaksın dağ başında vede bilgin olsun çocuklar için hiç güvenli yerler değildir o dereler.....
Yanlış hatırlamıyorsam deryakuzusu bornovadandı.Avciperdeci de izmirliydi heralde yada manisa Herneyse yardım gelecektir.
Merhabalar Ege abicim,Selim abininde dediği gibi oralara pek gitmeni önermem.Ama illa tatlı suda avlanmak istiyorum diyorsan eğer ava açıkmı bilmiyorum ama teleferiğin altındaki baraja gidebilirsin. 2-Kemalpaşa tarafındaki Nif'e gidebilirsin tabi kurumadıysa veya çevresindeki fabrikalar yüzünden kirlenmediyse bende 26,27 senedir gitmedim otarafa 3- manisa tarıfına barajlara ve bakır çayına gidebilirsin ama yaşın göz önüne alırsak bir büyüğün ile gitmen en akıllıcası olur 4-Haziran 15'den itibaren karagöle gidebilirsin orasının ulaşımıda baya bir sorun senin için. EEE bende 12 yıldır İzmirde olmadığım içinde başka yerler gelmiyor şimdi aklıma kısacası sana kolay gelsin ama deniz dururkende tatlı suda işin ne?