izmir tatlısu

Konu, 'Tatlısudaki Canlılar' kısmında 121212 tarafından paylaşıldı.

1. arkadaslar izmir bornovadayım orada oturuyorum bornovaya yakın cay dere vs tatlısu varmıdır?

2. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    var.evka-4 ün arkasında eğri dere var.daha aşağıda laka köyünden gelen laka deresi var ikisi birleşir.ama sakın balıkları yakalamaya uğraşayım deme;) .en büyüğü parmak kadar çay balığıdır.deremizin süsü onlar yıllardır oralara gelen 10-15 kişilik çocuklar tarafından katledilmektelerben ordan yıllar önce sadece 2 tane akvaryuma koymak için yakalamıştım balıklarımı yiyince geri saldım

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yaş 11 :confused:
    bilmem farkındamısın sen bu forumun en küçük üyesisin;)
    merak etme izmir bölgesinden sana yardım gelecektir:)

4. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    Ege beni anlamışındır umarım.bak koskaoca denizimiz var hem ne yapacaksın dağ başında vede bilgin olsun çocuklar için hiç güvenli yerler değildir o dereler.....

5. themad2

themad2 Serdar

Yanlış hatırlamıyorsam deryakuzusu bornovadandı.Avciperdeci de izmirliydi heralde yada manisa :D
    Herneyse yardım gelecektir.

6. anladım tabiki ama hayatımda tatlısuya gitmedigim icin balık tutmaya ondan sordum:)

7. serkancetin175

serkancetin175 serkan

Merhabalar Ege abicim,Selim abininde dediği gibi oralara pek gitmeni önermem.Ama illa tatlı suda avlanmak istiyorum diyorsan eğer ava açıkmı bilmiyorum ama teleferiğin altındaki baraja gidebilirsin.
    2-Kemalpaşa tarafındaki Nif'e gidebilirsin tabi kurumadıysa veya çevresindeki fabrikalar yüzünden kirlenmediyse bende 26,27 senedir gitmedim otarafa
    3- manisa tarıfına barajlara ve bakır çayına gidebilirsin ama yaşın göz önüne alırsak bir büyüğün ile gitmen en akıllıcası olur
    4-Haziran 15'den itibaren karagöle gidebilirsin orasının ulaşımıda baya bir sorun senin için.
    EEE bende 12 yıldır İzmirde olmadığım içinde başka yerler gelmiyor şimdi aklıma :):):):) kısacası sana kolay gelsin ama deniz dururkende tatlı suda işin ne?