Diğer raporunda da bir mırmır var. Balıkların da güzelmiş. Yalnız Uçkuyular'ın yasaklanmış av yeri olduğunu okumuştum. Batısı falan diye ifade edilmiş gerçi ya, hani şu 2/2 nolu tebliğden bahsediyorum. Bu konuda bir bilgin var mı abicim?
Tebrikler güzel balıklar , sirküler çok önemli ,biz hassas davranmassak diğerlerini düşünemiyorum,eminim uygun avlanmışsınızdır...Rasgele...
üçkuyular vapur iskelesinden konak yönüne yani limana doğru olan kısımda ve bostanlı sazlık bölgesi arası avlanmak yasak ben bunları inciraltı yönünden yakaladım. sizin bahsettiğiniz bu yasağa pek uyan yok ama
Biliyorum. Zaten av yasağı bulunan bölgeler içerisinde en fazla gündem edilen yer olmasına rağmen en fazla ihlale uğrayan da yine bu yerdir. Hertürlü ulaşıma, denetime, kontrole imkan tanıyan şehrin merkezi ancak tıpkı Galata gibi 7/24 saat tıklım-tıklım. Gözden uzak, dağbaşı bir konumu olsa belki dersin, olabilir dersin fakat ilgililerin/görevlilerin gözü önünde bu yasak çiğneniyor senelerdir. Bir tabela bir işaret bile konulmamış.
Uçkuyular için levrek zamanı Bu arada yasak Göztepe vapur iskelesinden başlıyor diye anımsıyorum (emin değilim) , Üçkuyular ve sol tarafı olan inciraltı körfezin içine nazaran daha temiz bir mevkii .
evet levrekler gelmeye başlamış fakat ben gidemiyorum işlerimin yoğunluğundan yasak vapur iskelesinden başlıyor çünkü hava eğitim komutanlığıın lağam çıkışı var