İzmir ( URLA-GÜZELBAHÇE ) Acil

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kyzikos tarafından paylaşıldı.

1. kyzikos

kyzikos Murat

Merhaba Arkadaşlar ;
    İzmir' e yeni taşındım ayrıca bu balık işinede merak saldık eşimle beraber....bir kaç kez Güzelbahçede İskelede Balık tuturuyorduk. küpez levrek mercan çipura fln aldık...hatta bir keresinde iri bi levrek te aldım.... Geçenlerde gittik yine gece. sanırım İZSU satın almış ve her yerine tel örgü çekmiş...yani giremiyoruz kısacası...
    Bir kaç kezde SAHİLEVLERİNE askeri lojmanların hemen yanına gittik ...sessiz sakin banklar ve ışık vardı..ama maalesef balık yoktu....(Hakkını yemiyelim ispari vardı bi kaç tane tuttuk )

Bu gece yine çıkıcaz...yalnız tutucak yer bulamadık ne yalan söyleyim...genellikle gece saat 21 gibi gidip sabah fln dönüyoruz yaklaşık 13-14 saat kaldığımızda oluyor....

Gece boru kurudu sabah ışıklarından sonrada sülünez kullanıyoruz.... oltamız 3 lü iğneli...ama iğneler o akdar büyük değil sanırım yani kutuda yazıyordu ama attık onuda :(
    vel-hasıl kelam bize bir kaç yer söylerseniz çok seviniriz...çzellikle uzak olmassa ve kordon göztepe tarafları olmassa seviniriz....

Saygılarımla ;

NOT : Sürç-i lisan ettiysek affola...Rastgele

2. tncr

tncr tuncer

Cesme alti bu aralar mirmir yapiyo, çesmeden de guzel cipuralar ciktigini duydum su siralar, guzelbahce ise süpriz yapiyo bu aralar bos donenide gordum cipura,lidaki alaninida

3. kyzikos

kyzikos Murat

Teşekkür ederim ..Peki Çeşme altında tam olarak nereden temiz bir şekilde olta atabilirim...yani iskele fln yada başka bi yer var mı ayrıca...?

4. yhy

yhy Yahya

Demiryolu kampının yanından,ada yolunun solundan,çeşme altına doğru sahile inince, bir iki küçük iskele var, buralardan deneyebilirsin, Murat kardeşim.

5. kyzikos

kyzikos Murat

teşekkü rederim belki o gun kısmetım yoktu ama gecen gun bayag bı denedık dedıgınız yerlerde hatta ozbeke kadar gıttık ama ıkı tane kupezde baska bırsey tutamadık...ayrıca yedıgımız ruzgarda cabası...lodustu sanırım ...ertesı gun her yerımız agrıdı...ama tatlı yorgunouklar malum