Ben siteye yeni katıldım ve buradaki bilgi alışverişine hayran oldum.Ben emekli olduktan sonra on metre boyunda bir tekne alıp amatörce bir şeyler yapıp denizle içiçe yaşamayı felsefe haline getirmeye uğraşıyorum.uzatma ağı,paragat.ahtopot avı ve tabiki büyük keyifleolta balıkçılığı yapıyorum. zaman zaman gelen oltacılarıda balığa götürüyorum. Özbekte genelinde bolca izmarit var.Eğer izmarit bırakırsaçıpra,mercan ,eşina,mırmır gibi balıklarda çıkmakta.Eğer zaman dilimleri uyarsa gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.Ancak genelde teknede olduğum için haftada bir gün e-maillerime bakabiliyorum. Herkese rastgele puruvanız açık balığınız bol olsun.
Cem Bey selamlar;aramıza hoşgeldiniz.öncelikle emekli olup bi tekne alıp denizle iç içe olmanız kıskanılacak bi durum.ne güzel.umarım hepimizin böyle bi durumu olabilir ilerde.telefonunuzu aldım bi gün gelip sizinle balığa çıkmayı çok isterim.Bu arada sitemizin bi organizasyonu var.seferihisar'dan tekneyle balık organizasyonu.heycanla bekliyoruz.organizasyonlar bölümünü tıklarsanız görebilirsiniz.eğer katılırsanız ordada karşılaşır ve tanışabiliriz.kolay gelsin.görüşmek dileğiyle.
Yücel bey iyi dileklerine teşekkür ederim. 30 marttaki organizasyon harika,ancak o gün benimde turum var.Katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok isterdim.Bir dahakine inşallah.bütün arkadaşlara rastgele,pruvanız açık balığınız bol olsun
Cem bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. Aşağıda vereceğim linke telefon bırakabilirsiniz bu konu tanışalım bölümü olduğu için telefon numaranız silinmiştir. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2344
aşkın bey önerinize teşekkür ederim dediğiniz linge telefon numaramı yazdım amacım reklam veya iş bulmak değil yardımcı olmaktır
Ben bu işten bişey anlamadım ya hayırlısı.Benim mesajımda silinmiş hiç bir hakaret veya kötü kelime sarf etmememe rağmen.