sLmLar herkeze aranızda yeniyim arkadaşlar. iZmiR de yaşıyorum kendi Zodiac botum var motorum filan, yeni foça ve eski foçada gidip avlanacak yerler biliyormusunuz? bu konuda yardımcı olursanız sewinirim TeşekkürLer . . eski foçada özellikle hiç gitmedim bot ile ama karadan neredeyse her hafta sonu giderdim geçen sene. ben zodiac ile açılacak güvenli biryer arıyorum malum bot dikkat etmek lazım RaStGeLe . ..
Sevgili İlker, Öncelikle aramıza hoş geldin. Foça açıklarında avlanan dostlarımız varsa sana yardımcı olurlar. Ancak sen yinede, tarif edilen yer neresi olursa olsun tedbiri elden bırakma, yanında mutlaka denizi ve denizciliği bilen arkadaşların olsun. Keyifli paylaşımlar dilerim. Bir de senden ricamız, forumumuzda Türkçe'nin doğru kullanılmasına özen gösteriyoruz, hem kendimizi daha iyi ifade edebilmek adına, hemde Türkçe'nin internettede korunarak, ingilizce harflerden uzak kendine has alfabesiyle kullanılması ilkesiyle hareket ediyoruz. Dikkate alırsan minnettar oluruz. Rast gele.
Selam ilker Ben 1994 yılında yeni foçada yaklaşık üç ay kalmıştım (asker olarak) o zamanlardan aklımda kalan burunucu diye bilinen yerdeki tatil kampının etrafı iyidir diye düşünüyorum. ilaveten ben orada hemen hemen her gün avlanıyordum genelde kefal çıkıyordu, arada birde balık tutamasak ahtapot yakalıyorduk,mırmır da yakalayan misafirlerimiz olmuştu. bazanda havacı pilotlar gelip kamp çevresinde dalarak zıpkınla avlanıyorlardı... sana iyi avlar dilerim..
Teşekkürler H.buLdum. Türkçe konusunda Daha dikkatli olacağım kusrabakmayınız. zodiac ile çok açığa gitme imkanım pek yok güvenlik açısından yani ben pek güvenemiyorum bot nede olsa ama kara kıyıdanda avlanmam tabii Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
mahmut abi sağolasın ilgin için dediğin yeri biliyorum plaj o dediğin yer burunucu kıyıdan çipura çekmiştim geçtiğimiz yaz oradan karadan orayı bende tavsiye edebilirim fakat bot ile hiç avlanmadım denemek gerekli gidersem eğer mutlaka rapor yazarım teşekkürler .. .