Arkadaslar perşembe günü icin 1 günlügüne (İZMİT)yuvacık barajına yada bıçkıdere göletine gitmeyi düsünüyorum.Kararsız kaldım hangisini tercih etmem lazım.Maksatım,olursa sazan avlamak.Tecrübelerini paylaşacak yada yardım etmek isteyen birileri vardır herhalde.Tsk simdiden reeling
Yardım mesajını alınca koştum geldim , ancak beni aşan bir konuymuş,mutlaka arkadaşlar fikir verecektir.Ancak Yuvacık barajının orda bir kaç haftasonu konaklamıştım,sazan avlayanları görmüştüm,şimdi durum nedir bilemiyorum,Rasgele..
bu Yuvacık Barajında av yasağı konusu nedir?Aşağıdaki kurumların hepsini telefonla aradım ve hiçbiri bu yasağı teyit etmedi. İl Jandarma Alay Komutanlığı İl Tarim Müdürlüğü Orman Bakanlığı Kocaeli Valiliği Başiskele İlçe Kaymakamlığı Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü bu nasıl yasak?Devletin neredeyse hiçbir kurumu bunu teyit etmiyor ve ticari amaçlı olmadığı sürece ve ateş yakmamak kaydıyla normal av yasağı kapsamına girmeden istediğiniz zaman ava çıkabilirsiniz diyor. bizzat bana telefonda ve yüzyüze söylenen bu.