Merhaba Aranıza Yeni Katıldım ve Malesef Resim Ekleyemiyorum, Çünkü Çekmiyordum. Bundan Sonraki Avlarımda Resimli Raporlarımı Sizlere Sunacağım. İzmirin Zeytineli Bölgesinde 29 Ekim 2009 Tarihinde Sabah 4 Sularından Akşam 7 Sularına Kadar Avlandım. == 1 Adet Yarım Kiloluk Deniz Çipurası. ==- 35" Misina ==- 4 Numara Metalik İğne ==- 2'li, Yaklaşık 10cm Aralık. ==- Sülünez ==- Akşam 4 Sularında == 16 Adet Yaklaşık 100-150 Gr.'lık Isparoz. ==- 17" Misina ==- Minik Siyah İğne ==- 3'li, Yaklaşık 10cm Aralık. ==- Sülünez ==- 10 İle 3 Arasında == 1 Adet 1 Kilodan Fazla Kefal. ==- Bu Av Şaka Gibi Şans Oldu ==- Zannediyorum Levrek Kovalamış, Suyun Üzerinde Geziniyordu. ==- Kepçe İle Yavaşça Alıverdim ==- Saat 3 Gibi == 1 Adet 250 Gram Karagöz. ==- 35" Misina ==- 4 Numara Metalik İğne ==- 2'li, Yaklaşık 10cm Aralık. ==- Sülünez ==- Saat 9,30 Gibi Sabah Saatlerinde Pek Verim Aldığım Söylenemez. Hep Minik Minik Balıklar Takıldı Oltaya, Hepsini Özgürlüğüne Kavuşturdum. Az Daha Büyüsünler Sonra Çekerim 3 Kişilik Ufak Bi Titanik Gemimiz Var Yaklaşık 400 Metre Uzaklıkta 30 Metre Derinliklerde Avlandım. Bunun Dışında Diğer Abilerim 5 Çipura 15-20 Karagöz 1 Kilo Isparoz 1 Kiloda Mandagöz Tuttular ( Kilolar Tahminidir. ) Ayrıca Toplamda 10-11 Adet Gibi Kalamar Çekildi. Saygılarımla
Resime Gerek Duymuyordum Fakat Artık Çekeceğim. Aslında Çupira İle Kefalin Temizlenmiş Hali Dolapta Duruyor Ama Çeksem Olurmu ki ? Teşekkür Ederim Saygılarımla
Oh Oh allah bereketini arttırsın. Bilirim oraları. İstanbulda yaşayan bir İzmirli olarak senin yerinde olamadığıma üzüldüm. Nice bol avlara inşallah.