İZMİR zeytineli

Konu, 'Bölgeler' kısmında hsaylan35 tarafından paylaşıldı.

1. hsaylan35

hsaylan35 hakan saylan

slm arkadaşlar biz bu hafta sonu zeytineline gidicez. ilk defa gideceğim için cıkan balık ve kullanacağım yemler ve iğne numaraları hakkında bir bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz..

2. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Çupra,levrek,karagöz, sargoz,mandagöz,gopez , mercan fangiri,sinarit,akya ,kefal ve daha birçok balık tutabilirsiniz çok verimli bir avlak ,iğne konusu balığına göre, 1,2,3 ve daha küçüklerini bulundur.

3. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Çıkacak balıklar için sevgili Alp Bey'e katılmakla beraber, yaklaşık iki hafta önce av yapmış biri olarak pek tavsiye etmem. Çiftlik yakınlarında balık var, çiftlik sahipleri ise etrafınızda sürekli bir tekne ile sizi rahatsız ediyorlar. Parmak kadar erkek mercan yakalamak isterseniz çok .
    Yoksa şans eseri çiftliklere yakınlığınız oranında bir iki çupra için o yol çekilmez.
    Bence Gerence çok daha verimli...
    Rastgele dostum...

4. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    ben oraya birkaç defa gittim. en son gittiğimde sadece yengeç kullandım 3 tane iri karagöz aldım. 3 tanede kaçırdım. diğer yemleri tavsiye etmem çok fazla küçük balık var rahat bırakmıyolar. şansın varsa akşama kadar 3-4 çupra alırsın ama yine de nasip bu işler belli de olmaz.