kısmetse aralıkta izmir'e gideceğim. 1 haftalık tatilim olacak. e o kadar gidipte egeden balık tutmamak olmaz. izmirde nerede hangi balıkları tutabilirim yanıma neler almalıyım uygun bir spin kamış gerekir mi?
İzmir de balık Selamlar iZMİR kARATAŞ tarafında yakalıyorlar ben gitmedim ama geceleri kalabalık.. Balıkçı arkadaşlar var. Güzelbahçe tarafında da tutulabilinir. rastgele
teşekkür ederimde ne ile tutuluyor nasıl bir takım hangi yemler biraz daha bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Karataştan balık tutulur hemde güzel balık tutulur ama yemiycekseniz..Klasik yemli dip oltaları,yem sülünez yeterli..Kefalde bol çıkar onun içinde klasik kefal takımı atarsın...Yok tuttuğum balığı yemek isterim dersen güzelbahçeden itibaren heryer uygundur..Gaziemirden 152 ye binip konağa in,oradan 8 e binip güzelbahçeye git..Pina durağı,trabzon ekmek fırını karşısından at..Oralar kumlukdur,mırmır alırsın..gezer kurşunlu dip oltası yap,yem boru kurdu,sülünez...liman içlerine gir at çek yapıyorsan levrek yokla..en yakın yerler buralar...aslında sana gümüldür tarafı daha yakın ama o tarafıda ben hiç bilmiyorum...