izmir

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında burak07burak tarafından paylaşıldı.

1. burak07burak

burak07burak burak

izmir için organizasyon vakti desek ve bu hafta içinde bir organizasyon düzenleyip balığa çıksak burda olan üstadlarımızla hem bilgi paylaşımı olur hemde güzel bi deneyim olur ne dersiniz izmirli forum üyeleri ? :D

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Burak bence biraz daha beklemek gerekir, 3-4 hafta sonra avlar daha verimli olmaya başlar kanaatindeyim. Ama katılmak isteyenler olursa el birliğiyle bir tekne organizasyonu yapabilirz bir pazar gününe konuşup nereden güzel balık çıkıyorsa ( foça ıldır çeşme vs, ama balıklıova olmaz ben gittim bişey yok :D ) oraya bir gezi yapabiliriz

3. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    arkadaşlar bu hafta çeşme için tekne turu uygun değil.Biz iptal ettik hava durumu iyi olmadığını söyledi ordaki balıkçı abilerimiz ve daha kuvvetlencekmiş rüzgar....

4. burak07burak

burak07burak burak

daha yeeni girme vaktim oldu k.bakma yasin abi ilgilenende pek yok zaten :D olursa izmiş tanışma platformu adı altında bişey yapabilir eylül sonu ekim başı gibi bi tarih ve yer belirleyelim isterseniz ?

5. IIITÜRKOĞLUIII

IIITÜRKOĞLUIII CEM

selamlar izmire yeni taşındım çiğlide ikamet ediyorum levrek mırmır ve tabi izmire gelmişken çipura hakkında yardımlarınız bekliyorum özelikle atçek ve gece nerelerde avalanabilirim yem ve takım ihtiyaçlarımı nerden giderebilirm bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurm görüşmeküzere herkese rastgele

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Valla çok güzel düşünmüşsün benimde aklımda öyle birşeyler vardı, ilgilenenler olursa dediğin gibi bir tanışma platformu iyi olur, forumdaki abiler ve kardeşlerle tanışmak ve birlikte av yapmak zevkli olur sanırım, ama ilgilenen olursa :)

7. cimini

cimini .

izmir de bulunan, her türlü bilgisini ve tecrübesini aktaracak kişilerle buluşabilmek isterim. elimden geldiğince yardımcıs olabilirim.