izmirde ava çıkan yokmu?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ugaroy tarafından paylaşıldı.

1. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    600 gr Çipura :))
    Merhaba avcı dostlar.
    Bütün forumu gezdim diyebilirim ama izmirden hiç ses yok. Acaba izmirde avlananarkadaş yokmu ? Bizlerde biraz ilgi gösterip avlarımızı paylaşsak izmirli arkadaşlar... UĞUR

2. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    gunaydın.
    aramıza hos geldınız sıtemızde anımsanmayacak kadar ızmır lı arkadasımız mevcuttur,
    bol avlar,hayırlı paylasımlar

3. erhanbabacan

erhanbabacan Erhan BABACAN

Favori Kamış:
    Century Kompressor SS
    Favori Makine:
    Abu 6500i TSR
    En İyi Avı:
    Trança:9.970Gr
    Uğur bey merhaba, yarın akşam 6 dan sonra bostanlıda olacağız hem beklemeli hemde at-çek avı olacak sizde bize katılabilirsiniz.

4. MASUMSERSERI_

MASUMSERSERI_ SERDAR

ugur abı mrb yaklasık bır haftadır sahılevlerınde sureklı olarak avlanıyoruz ama suanda elımız genelde bos denız bana kus anlasılan..

5. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem
    En İyi Avı:
    çupra 2.250gr
    uğur arkadaşım her pazar konaktayız bekleriz buyur gel rasgele

6. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    600 gr Çipura :))
    teşekkürler akadaşlar davetleriniz için ama konak bölgesinden tutulan balıkların pek sağlıklı olmadığı söyleniyor bu konudaki değerlendirmeniz nedir ?

7. kale17

kale17 Kerem

Favori Kamış:
    Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    KOFANA 2200 gr
    Bostanlı - Üçkuyular hattı doğusunda kalan bölgede av yasaktır ayrıca körfezden tutulan balıklarda yüksek oranda ağır metal bulunması nedeniyle tüketilmemesi doğru olacaktır.

8. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    merhaba abiler
    ben de izmirde okuyorum ege üni de aslında karadenizde balık tutmaya alışığım fakat burda da balık avına gitmek istiyorum konakta filan balık tutanlara bakıyorum hangi yemle ne tür balıklar aldıklarını kamış makine filan hazır da yem ve olta şekilleri hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur haftasonları gitmek istiyorum izmir de balığa siz ustaların tavsiyelerini bekliyorum

9. Sisyphos

Sisyphos Cem

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    300gr çupra :)
    izmirdeyem bol. Konaktan göztepeye kadar nerdeyse her 1km de bir yemci var. Boru kurdu sülünes ve hatta göztepe vapur iskelesinin altındaki abimden mamun madya yengeç bulabilirsin hemde 24 saat açık sayılır (uyuyosa uyandırabilirsin :D ) Rast gele

10. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem
    En İyi Avı:
    çupra 2.250gr
    son yayınlanan habere göre çupra ve levrekte herhangi birşey yok kefal konusunda sana bende katılıyorum çupra ve levreği yaklaşık 5senedir de gönül rahatlığıyla yiyiyorum bi sorun yok saygılar herkese rasgele

11. e21

e21 birkan

geçen ramazan bayramında bi heves yaptı bende bu balık muhabbeti .yeşilyurt üzümcüde bi malzemeci var 30 liraya bi kamış aldım pek kaliteli deil vasat bişidi :) güzelbahçe limanına gittim geceden attım sabaha kadar hep ufak ufak balık tuttum:) sonraki gün halamın oğlunla konuştuk sahte balıkla lewrek muhabbetlerine girdik koştum hemen aynı yere tamam dedim lewreğe atıcam tık hemen ucuz bi rapala 7 lira verdim :)bu sefer sabah 4 dü limana gittim atıp çektim hep deniz sabaha karşı dalgalandı. çok sıkıldım hiçbişi yakalayamadım .çok istiyorum lewrek yakalamayı buradan okuyorum okudukça hırs yapıyorum.bu cümartesi gitmeyi düşünüyoruz urlada merkezden gidilen bi yer varmış .ne yapıcam bilmiyorum. biri bişiler söylermi yardımcı olurmu izmirden ustalar . saygılar.