İzmir'de Avlanabilicek İdeal Yerler Nereleridir ?

Konu, 'Bölgeler' kısmında ugaroy tarafından paylaşıldı.

1. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    600 gr Çipura :))
    Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve izmir'de ikamet etmekteyim. İzmir çevresinde çok çok çok amatör (bu ben :) oluyorum) biri için şehire yakın (konak, karşıyaka, bostanlı, körfez, bayraklı, alsancak, karataş ve göztepe dışında) avalanabileceğimiz ve harbiden balık tuttuk diyebileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bana göre daha usta arkadaşların yardım ve tavsiyelerini bekliyorum. Herkese Saygılar sunuyorum. Rasgele.... UĞUR

Son düzenleme: 28 Eylül 2010
  2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Aramıza hoşgeldin abi. :)

3. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim.

4. cutloose

cutloose

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 2 kilo
    Selamlar Uğur. aramıza hoşgeldin. ben de izmir Bostanlı da ikamet etmekteyim. gönül isterdi ki yakın yerlerde av yapayım ancak iç körfez diye tabir ettiğimiz yerlerde ( bostanlı iskelesi ve üçkuyular iskelesi hattının doğusunda kalan bölge) her türlü balık avcılığı yasak. onlarca belki yüzlerce amatörün bu sahillerde avlandığı gerçeği de başka bir durum. ben de arada paslanmayayım diye gider olta atarım sahilden . pek bişey tuttuğum da olmaz . tutabilirsem bile balıklar aynen denize)). zaten bu balıkları yemek akıl işi değil. sahilevleri tarafları hem keyifli hem rahat. rastgele.

5. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    aramıza hos geldın

aramıza hos geldınız.
    urla-seferıhısar-eskı yenı foca arası-alıaga-cesme-karaburun-kusadası ve daha nıce sayamadıgım bolge tabıkı balık sabır ve nasıp ısı rast gele

6. berk_guren

berk_guren Berk

tırıvırıcıların akın etmemesi için özel mesaj olarak gönderiyorum abi.

7. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    Öncelikle cevap verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler. Ben izmir'de de yeniyim balık avlamada da. Amacım hafta sonunu değerlendirmek. Ama Burak arkadaşında belirttiği gibi bostanlı iskelesi ve üçkuyular iskelesi hattının doğusunda kalan bölge hem temiz değil hemde çok fazla kalabalık. zaten amaç şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek değil mi ? Sahil evleri ilk etapta kafama yattı bu hafta sonu bi deneyelim bakalım. Arkadaşlar ayrıca buluşup birlikte de gidebiliriz.