Arkadaşlar tyeni üye oldum izmirdeyim ama hayatımda ne balık tuttum nede tutan gördüm:d Acaba izmirde karşıyakada yada konakta nerede blaık tutabilirim Saolunuz
Hoşgeldiniz, bir amatör olarak öncelikle bu güzel forumdan edinebildiğiniz kadar pratik bilgi edinin derim. Planlama yapın ne tür balık için avlanacağınıza karar verin . Bunun için gerekli olan hazırlıkları yapın ve forumda biraz araştırma yaparsanız avlak yerleri konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Foça, dikili , çandarlı , mordoğan, balıklıova, çeşme, çeşmealtı vb gibi. mekanları deneyin bence.
Muhlis abiciğim/kardeşim, İzmir-Konak, aşağıdaki bölge harici bir yer midir? Tebliğ 2/2 ALTINCI BÖLÜM Alan Yasakları ve Sınırlamalar Denizlerdeki yer yasakları ve sınırlamalar madde (5) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde su ürünleri avcılığı yasaktır.
Abi üçkuyular yan tarafında kalıyor diye anlatayımama doğusumu bilmiyorum Gittiğimde tutanlar görmüşdüm sahilde kıyıdan tutuyorlardı. Yaş küçük ailem izin vermiyor uzaklara gitmeme. Karşıyaka,konak tarafına izin vriyolar kıyıdan at çek yapcaz.
Karşıyaka'da deneyebileceğiniz bir avlak bulmanız daha uygun olur sanırım. Not: Yaşınızı da profil bilgilerinize ekleseniz yaşı küçük abiciğim.
İzmir Körfezi içerisinde balık avlamak yada bir şekilde avlanan balıkları tüketmek bildiğim kadar yasak.
Hakan merhaba, İzmir Körfezi içerisinde balık avlamak ve avlanan balıkları tüketmek yasaklandığına göre; burada mekan tutmuş balıkların insan sağlığı için zararlı oluşu mu buna sebeptir?