Izmir'de Balik Avi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında osmanzk tarafından paylaşıldı.

1. osmanzk

osmanzk osman

Merhabalar.
    izmirde nerelerde balık tutabılırım. ve de baslangıç olarak hangı oltayla hangı malzemelerle baslamalıyım. daha once cok az tecrubem oldu bu konuda. yardım eden olursa sevınırım bı yerden baslamak ıstıyorum.

2. ahmet123

ahmet123 bucalı

En İyi Avı:
    çıpra 800grm
    BAK arkadaşım oltayla at yem olarak sülünez kullan büyük balık istiyosan madya kullan bak oltayı yere burak zaten balık vuruyo güzel vurduğunda çek güzelyalıda balık tut orda çıpra çok saat sabah 05:00 orda ol

3. onur35

onur35 onur

urla da, karaburunda güzelbahçede tutabilirsin.

urlada isparoz (7*24 war ne yazık ki) kopez, çok nadir de lidaki geliyor.

karaburunda çipura çok var deniyor ama ben rastgelmedim.

güzelbahçede de levrek, lidaki, isparoz çok varmış. ben çipurayı duymamıştım.

kordon tarafından olta atma. yasakmış. ancak herkes atıyo deyip ben de atcam diyosan çıkan balığı yeme. ağır metal içeriyormuş ordaki balıklar.

4. ahmet123

ahmet123 bucalı

En İyi Avı:
    çıpra 800grm
    güzelyalıda balık tutmaya gittim 2gün önce çok dalga vardı fazla tutamadım 1 tane lidaki tuttum ama baya büyüktü

5. ahmet123

ahmet123 bucalı

En İyi Avı:
    çıpra 800grm
    onur abi karaburunda balık cok ben sana güzelyalı sahilevleri karaburunu öneririm
    ama güzel bahçeyi bilemem

6. ahmet123

ahmet123 bucalı

En İyi Avı:
    çıpra 800grm
    tuttunuz balıkları gösterirseniz çok memnun olurum resmini lütfen koyun ve nerede tuttunuzu yazın lütfen

7. iskender

iskender iskender

selam arkadaslar size bende bi yer önermek istiyorum foça çakmaklı nemrut limanı yanı kyalık bölce var ordanmadya ile çıpra var hemde 2.- 2,5 kiloluk
    rast gele profildeki balıgı ordan tuttum

Son düzenleme: 23 Ağustos 2010
  8. nightwing

nightwing Orhan

Gümüldür'e gidebilirsiniz orada güzel levrek çıkıyor.Mevsimine göre çinekop,pek tutulmasada sarpa hatta bir avımızda ablam ahtapot dahi yakaladı(tamamen şans eseri).Zarganada çıktı bi keresinde yani gümüldür sahil şeridi ve azmak çevresi güzel bir avlak.Azmaktan iri kefaller çıkıyor.

Son düzenleme: 23 Ağustos 2010
  9. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    cuma akşamı foçaya gidecez inş. bi sürüye fln rastgelirizde nasibimiz çıkar :)

10. Sirius Tolga

Sirius Tolga Tolga Kaan

En İyi Avı:
    Kefal
    Yeni başlayacağınız için sizi isparozun tatmin edeceğini düşünüyorum.Kolay yakalanır ve güzelde mücadele eder.İnciraltını öneririm malzeme olarakta kemeraltında balıkçılarda satılan şamandıralı ısparoz oltalarından alabilirsiniz.Yem olarakta kemeraltı balık halinden taze sülünezde aldınızmı,inciraltına gittiğinizde yav bu denizde ne çok balık varmış diyeceğinizden eminim.