Araştırmlarıma göre D.A.M spezipower spin kamış oldukça uygun geldi bana.Ancak İzmirde bir türlü bulamadım.Hisarönündeki çoğu malzemeciye girdim ama hiçbirinde yok.Yardımcı olabilirmisiniz.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İzmiri bilemiyorum ancak sitemizin alt kısmında reklam veren firmalardan temin edebilirsiniz.En fazla 1 gün sonra adresinize kargolanıyor.Biz Bursa da bazı malzemelerin temininde sıkıntı yaşadığımız için sık sık alışveriş yapıyorum bu sitelerden.
İlginize teşekkür ederim.Ancak kamış alacağım için elimde görmek istedim.Bir çok kişi internetten kamış alma konusuna olumsuz bakıyor.Açıkcası bende kararsızım.Teşekkürler...
Ben aynı kamışı İstanbul'da Karaköy'den almıştım, Firar'ın internet satış sitesi olması lazım ordan getirtebilirsiniz..
Sevgili Erdem bana kamış hakkında bir fikir verirmisin?Aksiyonları nasıl?Sen hangi boydakini kullanıyorsun?Bana tavsiye edermisin?
Ben 3 m. olanını kullanıyorum. Şu ana kadar problem yaşamadım. Çok hafif ve kullanımı rahat bir kamış. Bendekinin 150 gr. atarı var ama daha ağır kurşunla kullandığımda oldu. Elinize aldığınızda çok sert bir kamış gibi görünse de, balık çekerken esnekliğini farkediyorsunuz. Bunun dışında kolay yıpranan bir kamış değil, benimki çok macera atlatmasına rağmen hala yeni gibi. Biraz üzerindeki boyaları çıkmaya başladı o kadar. O da normal benim için, çünkü taşırken çok önemsemiyorum, biraz hoyrat davranıyorum. Bileziklerinde problem yok, porselenleri sağlam, uzun süre dayanır. Ben şu ana kadar uç bileziği değiştirdim sadece ama o da benden kaynaklanan bir deformasyondu. Daha önce de başka konularda belirtmiştim, ben pek anlamam makina+kamış konularından. Ama bu kamışı kullanıyorum, kendi adıma da memnunum. Makina sorarsanız, bu kamışın yanında kullandığım iki makina var, ikisi de abu garcia. Biri abu garcia cardinal c103, diğeri abu garcia cardinal c504. Dilerim yardımcı olabilmişimdir.
ilginiz için teşekkürler.sanırım siz yemli avlarda kullanıyorsunuz.benim istediğim iki parçalı 20-40 gr atarı olan ve 2,40-2,70 boyu olan spin kamış.ben at çek için istiyorum bu kamışı.tekrardan teşekkür ederim.
Bende de 2.10 metrelik 10-30 gram atarlık olanı var.Tatlısuda turna avında sahte yemlerle kullanmak için aldım,henüz hiç balık çekmek nasip olmadı ama her türlü sahteyle at-çek yaptım,vobler,döner kaşık,düz kaşık,silikon vs.hepsinde de gerçekten sahtenin her hareketini hissettiriyor,oldukça hassas ve esnek.Oldukça da hafif bir kamış at-çek yapacaksanız bu çok önemli.Abu Garcia Cardinal 20 lik makina ile kullanıyorum.Çok uzun süre olmadı alalı ama şimdiye kadar bir problem çıkarmadı,güzel bir kamış bence, tavsiye ederim..
Ben de kesinlikle görmeden alma derim. Bu çok önemli gerçekten. İzmir Kemeraltı'nda Alamatra Balıkçılk var. İstanbul İSTOÇ'tan daha hesaplı sayılır. Bir de pazarlık yapabilirsin.